Inofolic či Nosifol. Máte zkušenost?

17. led 2023

Zdravím ženy, už 16m se snažíme o druhé dítko. V květnu jsem potratila v 10tt a byla na revizi dělohy. Poté šílený zánět a nasazená ATB. Od té doby jako když utne. Podle Dr jsem ok. Beru vitamíny a snažím se na to moc nemyslet. Bohužel vnitřně mě to prostě mrzí 😶 však to znáte. Chtěla jsem k malé co nejdříve sourozence neboť sama jsem že 4 děti... No ale nějak se nám to natahuje 😟😥 ... Nedávno jsem zde četla něco ohledně těchto doplňků... Tak by mě zajímalo, zda vám to k něčemu bylo? Případně se na to vykašlat... Děkuju

janule0123
17. led 2023

Máme podobnou historii… me lékař doporučil hned po revizi ze mám začít brát listovku (ideálně tu ve formě folátu) … inofolic jsem zkoušela ještě před tím.. skoro rok, bez efektu, jen kupa peněz, tak jsem přešla na femibion … ale třeba některý kamarádky si ho chvalili ten inoflolic, ze dlouho nic Během třech měsíců užívání otěhotněly.. me zas pomohl gynex… zkus a uvidíš … každýmu sedne a pomůže něco jinyho … naposledy me pomohlo vykaslat se na všechny vitaminy a nastoupit do práce 😂😂😂

gbp
18. led 2023

me inofolic vzdy po trech mesicich pomohl 2x ☺️👍 prvni nam trvalo 3 a pul roku 🙈 druhe ty 3 mesice 😅 ale urcite v tom hrala roli i psychika. nekdy najdes na bazaru otevrena baleni, tak se da usetrit i takto ☺️👍

janule0123
18. led 2023

Mám doma kdyžtak něco otevřeného….a něco plného … mužů se podívat do kdy to jedna kolik toho mám (inofolic)

tridvajedna
18. led 2023

Mně pomohla nastartovat ovulaci Fertiprona a čistý inositol (brala jsem z MyProtein), vycházelo to cenově nejlépe.

jako_mala_holka
18. led 2023

Poprvé jsem vyzkoušela všechno možné (drmek, jeřáb, kontryhel, gynex atd) a otěhotněla jsem až po nasazení nosifolu forte duo active, až po něm jsem měla ovulaci... Po porodu se to asi nějak srovnalo, protože jak už tu někdo psal, tak jsem nastoupila na DPP do práce a jakmile jsme si řekli že to zkusíme, tak jsem byla první měsíc těhotná i bez vitamínů, jen teda jsem měla nachystanou Fertipronu, brala jsem jí pár dní, což ani nemohlo mít účinek 😄 ale obecně bych ten Nosifol doporučila, já mám i problémy se štítnou žlázou a třeba to fakt pomohlo, kdoví jak to je

jako_mala_holka
18. led 2023

Jo a tu Fertipronu tu mám taky otevřenou skoro celou, kdybys chtěla za poštovné vyzkoušet, tak pošlu, mně už to bude na nic, další neplánujeme 😁 je tam taky inositol plus nějaké další vitamíny

kapecko22
18. led 2023

Nosifol - brala jsem 1 mesic a zadarilo se po skoro 2 letech snazeni. Jestli to bylo tim, netusim, kazdopadne to tak vyslo 😊

nicoleluan
18. led 2023

Začala jsem začátkem tohoto měsíce brát Inofolic. Do teď jsem opravdu hodně cítila ovulaci. Tento měsíc nic.. nevím, kdy byla. Takže se ráda připnu k vašemu tématu 😁

lvl16
18. led 2023

Půl roku se nám nedařilo, pak jsem několik týdnů brala Inofolic a otěhotněla jsem hned další cyklus. Stejně tak několik dalších kamarádek. Ale může to být náhoda.

lienka159
21. led 2023

Cisty Inositol a Maca- a zadarilo sa hned
Taky som po potrate , 3 mesiace to neslo a pak som brala tieto vitaminy a som v 15tt a vse ok

misale
24. led 2023

Dobrý den, snažíme se o miminko již rok. Na doporučení lékařky jsem začala brát inofolic, příští týden jdeme poprvé do poradny. Chtěla jsem se zeptat, zda si některá z vás měří hodnoty FSH a LH - začala jsem testováním tento měsíc a trochu mě vyděsil fakt, že FSH je stále vyšší než LH. Podle všeho měla proběhnout ovulace. Bazální teplota je ale stále stejne nízká. Muže inofolic spravit hodnoty těchto hormonů? Děkuji za odpověď

kikhulka
24. led 2023

Já.muzu doporučit nosifol
Brala jsem jak u syna tak i teď a zadarilo se.
U syna hned druhý měsíc po potratu .
A minulý rok jsem vytahovala tělísko po 4 letech,nasadila nosifol brala dva měsíce a třetí měsíc už dvě čárky na testu
Za.me určitě pomáhá.

linkaa
1. únor 2023

Já brala Inofolic 4 měsíce a bez výsledku. Měla jsem dvakrát za sebou slabou čárku na testu ale vždy přišla opožděně ms. Nakonec jsem se rozhodla nebrat nic. Zatím jen zkouším co vše mi nefunguje 🙂 Zkoušela jsem čaje, Gynex, Inofolic, čípky s progesteronem, dokonce i ezoterické čištění energií a bůhvíco všechno a nic.

apolena30
17. únor 2023

@jako_mala_holka ahoj nemáš ještě tu fertipronu ? Klíďo bych odkoupila ať vyzkouším 🙂