Injekce Ovitrelle. Kdy pohlavní styk?

adelkl29
28. kvě 2024

Ahoj holky. Potřebovala bych se poradit. Snažíme se o mimi a mám teď od doktorky plán takový, že ve čtvrtek ráno mám aplikovat injekci Ovitrelle a v ten den se také snažit a nejlépe i druhý den. Ale jde o to, že máme volno zítra (ve volné dny je na to samozřejmě vetší chuť a nejsme unavený) a čtvrtek a pátek jsme oba dlouho v práci, no a nevím jak na to bude chuť po práci( a zase nutit se do toho nemůžeme) Myslíte si, že má smysl mít styk i den před injekcí, pokud ten den aplikace a druhý den už styk zřejmě nezvladneme? 😁 Nebo by byl problém píchnout si injekci o den dříve?
Děkuju předem za rady 🙏🏼

milusina
28. kvě 2024

@adelkl29 Nejsem určitě odborník,ale rozhodně bych si Ovitrelle neaplikovala dřív.Sama jsem ji měla 2x a vždy mi i lékař řekl v kolik zhruba hodin si ji mám píchnout kvůli velikosti folikulů.Ovulace by po ní měla proběhnout do 48 hodin.

nektarinka123
28. kvě 2024

@adelkl29 ano byl by to problem. Ovitrelle (jak nazev napovida) ma spustit ovulaci. A k tomu je potreba zdrave a velke vajicko. Za 24 h muze jeste narust o par potrebnych mm. Takze se bud prekonate protoze dite chcete nebo to nezvladnete. V tehotenstvi a materstvi te totiz cekaji mnohem narocnejsi povinnosti nez jen jeden sex.

lencaa11
29. kvě 2024

@adelkl29 dřív bych nepichla max měla sex před injekci a pokud to trochu půjde tak aspoň v den injekce pak zřejmě je ta injekce k ničemu

adelkl29
autor
29. kvě 2024

Děkuju všem za odpovědi! 🤗 Akorát nastává další otázka 🙈😀 .Zitra mě tedy čeká injekce na vyvolání ovulace, ale já už zřejmě ovulaci mám - objevil se mi ovulační hlen přesně v té fázi, kdy naznačuje dokonalou ovulaci. Tak se začínám obávat, abych to neprošvihla čekáním na injekci a na styk druhý den.😀

lencaa11
29. kvě 2024

@adelkl29 tak styk teď a pak ok injekci