Ahoj chtěla bych se zeptat.v sobotu ae mi na papíře objevilo trošku jasně červené krve,ale spíše to byli takove naruzovele a pak uz nic az dnes odpoledne zase trochu nevite ci by to mohlo být?
ahoj, já měla nidační krvácení asi den po uhnízdění, bylo to pár jasně červených nitek v průhledném 🙂 a jen asi 2x malinko během jednoho dne, pak už nic
Týden před ms by mohlo odpovídat implantačnímu krvácení, ale jde spíše o růžové nebo hnědé špinění v bílém povlaku, max. jedna dvě kapičky krve, více ne. Já to tak měla u obou dětí. Napiš pak, jak to dopadlo🙂
@lucka662006 jo určitě napíšu.jsem taky moc neměla.tak uvidím.
@katakabrt Držím pěsti jsme na tom dost podobně, já to mám dostat v úterý a doufám, že už nedorazí.
@klarinka10 tak si.dáme určitě vědět.
Ja mela slabe spineni v dobe kdy jsem mela dostat ms, asi 2 dny, pak nic neprislo, test negativni, za 2 tydny test pozitivni a tehotna 🙂 a bylo to takove ruzove, proste jako kdyz to ma prijit kazdou chvili ;)
@katakabrt a proč budeš čekat?
@lachtanice86 nevím trochu se bojím zklamání
Pokud by to bylo implantacni krvaceni,test by uz byl jasny. Ja jsem mela negativni par dni pred ms, pote dva dny hnede krvaceni a hned po tom test a //. Uvidis...mizive procento zen miva pozitivni test pozdeji,moje kamoska az v 9.tt. Ted uz nic neovlivnis,bud to tam je,nebo ne...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
rozjíždí se ti ms? implantační krvácení je víc do hnědé...