Dobrý večer všem, už jsem docela zoufalá a ve strachu, tak potřebuji znát i jiné názory. Spis jakékoliv názory. Snažíme se o miminko cca 7 měsíců a zatím neúspěšně. Tenhle měsíc ale přišlo krvácení v polovině cyklu. Nejdřív jsem si říkala, že to muže být uhnizďování, protože to začínalo hnědým nebo růžovým špiněním a teď už je to 6 dní a změnilo se to na světle červené krvácení. Volala jsě doktorce, změny špinim (v tu chvíli 4 dny), a ta mi řekla, že se to stát muže, že mám pokračovat v bráni Utrogestanu a počkat do očekávané ms. Jenže mně to přijde teď horší. Na vlozce jen málo krve, ale při návštěvě wc je ji víc. Prosím o rady. ZÍTRA SAMOZŘEJMĚ JEDU K DOKTORCE. Jen me zajímá, jestli s tom mate někdo zkušenost. Děkuji 🙂)
@meeb90 trvalo mi to celkem asi 10 dní, doktorka mi ani neřekla, co to bylo (už jsem doktorku změnila, protože informace od ní byli nulový ve více věcech) a pak byl asi týden a měla jsem dostat ms. Ta nepřišla, tak jsem pořád doufala, ale musela jsem na vyvolávačku, která mi zabrala až po 14 dnech. Podle mě mi to spis Utrogestan rozházel víc, než aby to srovnal. Tak už jsem ho pak nechtěla 😅po roce snažení se nám to uspesne povedlo a teď jsem v 10. Týdnu. Tak přeji hodně štěstí a hlavně každé krvácení nepodceňovat. 🙂)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
V polovině cyklu je ale ovulace, nikoli uhnizďování (a ještě se ani nebere utrogestan). Pokud to je dřív než očekávaná MS, ale už po ovulaci, tak to být samozřejmě může.