Ahoj holky, byla jsem na gyndě a bylo mi doporučeni vyšetření průchodnosti metodou Hyfosy, mám z toho docela strach, máte s tím některá zkušenosti? Bolí to?
@sudylichozrout ano, omlouvám se za překlep. Vzhledem k tomu že jsem boužel ještě nerodila, tak si nějak nedovedu představit střední kontrakce😃 doktorka tvrdila že je to jen nepříjemné ale že to nebolí. Ale moc tomu nevěřím teda 😕
@sudylichozrout teď koukám na papíry od Dr. a opravdu se jedná o název HyFoSy - hysterosalpingo-foam-sonography
@kvetinka789 byla jsem na tom a mě to teda vůbec nebolelo, ani trošku. Oproti inseminaci to byla úplná pohoda a vůbec nic jsem necítila. Možná to bylo tím, že jsem je měla v pořádku a průchozí, tak nebyl žádný problém.
@majili děkuju za uklidnění, snad to bude u mě taky všechno v pořádku
@kvetinka789 budu držet pěsti. Já se taky bála, protože jsem všude četla, jak to někoho hrozně bolelo, že to nemohl ani dokončit a vzít si pak ibalgin. Navíc ještě mě fakt hodně dost bolela inseminace, to byla ostrá hodně řezavá bolest a tlak, tak jsem si říkala, že tohle bude asi má smrt. Ale nakonec tu průchodnost jsem si ani nevšimla, že to proběhlo a je konec. Přišlo mě to jak úplně normální prohlídka u gynekologa.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kvetinka789 Je to HyCoSy a ano, trochu to boli. Prirovnala bych to ke strednim porodnim kontrakcim. Ale prezit se to da a to vysetreni ma rozhodne smysl. Drzim palce, at to zvladnes 🙂