Dobrý den, snažíme se o miminko již rok. Na doporučení lékařky jsem začala brát Inofolic, příští týden jdeme poprvé do poradny. Chtěla jsem se zeptat, zda si některá z vás měří hodnoty FSH a LH - začala jsem testováním tento měsíc a trochu mě vyděsil fakt, že FSH je stále vyšší než LH. Podle všeho měla proběhnout ovulace. Bazální teplota je ale stále stejne nízká. Muže inofolic spravit hodnoty těchto hormonů? Děkuji za odpověď
Neporadím, též by mě zajímalo. O dítě se snažíme už dva roky. Taky teď už týden piju Inofolic. Jsem zvědavá zda to k něčemu bude. Držím pěsti
@martikbertik děkuji, Vám také. Třeba se někdo o své zkušenosti podělí 🙂
@misale tak pokud test na Fsh je podobný k tomu testu lh, tak bych řekla, že měření je zbytečne 😄 mě třeba test lh nezaznamenal nikdy ovulaci, ikdyz byla. Při FSH a to jsem byla na krvi, tak jsem měla přesnou hodnotu. U FSH mi vyšlo 25, což se dá povazovat jako menopauza. A dva měsíce na to, jsem přirozeně otěhotněla 👌👌 jo a měřila jsem i teplotu, a taky jsem na teplotě nepoznala vůbec nic 😄 Mi pomohla jedna milá lékařka v IVF centru 🙂
Fsh musí být vyšší v první polovině cyklu, protože fsh způsobuje růst vajíčka, v druhé polovině cyklu přebírá vedení lh. Teda tak si to pamatuju z doby, kdy to bylo pro mě aktuální.
@uzivatelkapetra moc děkuji za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misale prodávána ještě graf z naměřených hodnot (růžová LH, modrá FSH)