Hormony FSH a LH a jejich kolísání. Může jej Inofolic zlepšit?

misale
24. led 2023

Dobrý den, snažíme se o miminko již rok. Na doporučení lékařky jsem začala brát Inofolic, příští týden jdeme poprvé do poradny. Chtěla jsem se zeptat, zda si některá z vás měří hodnoty FSH a LH - začala jsem testováním tento měsíc a trochu mě vyděsil fakt, že FSH je stále vyšší než LH. Podle všeho měla proběhnout ovulace. Bazální teplota je ale stále stejne nízká. Muže inofolic spravit hodnoty těchto hormonů? Děkuji za odpověď

misale
autor
24. led 2023

@misale prodávána ještě graf z naměřených hodnot (růžová LH, modrá FSH)

martikbertik
24. led 2023

Neporadím, též by mě zajímalo. O dítě se snažíme už dva roky. Taky teď už týden piju Inofolic. Jsem zvědavá zda to k něčemu bude. Držím pěsti

mydlova
24. led 2023

@misale jak měříte hormon Fsh? Lh přes ovulační test, to chápu.

misale
autor
24. led 2023

@mydlova FSH také přes testik…. Koupila jsem si sadu na měření obojího a přes aplikaci v mobilu zadavam (samo si to vygeneruje tu křivku kolísání )

misale
autor
24. led 2023

@martikbertik děkuji, Vám také. Třeba se někdo o své zkušenosti podělí 🙂

mydlova
26. led 2023

@misale tak pokud test na Fsh je podobný k tomu testu lh, tak bych řekla, že měření je zbytečne 😄 mě třeba test lh nezaznamenal nikdy ovulaci, ikdyz byla. Při FSH a to jsem byla na krvi, tak jsem měla přesnou hodnotu. U FSH mi vyšlo 25, což se dá povazovat jako menopauza. A dva měsíce na to, jsem přirozeně otěhotněla 👌👌 jo a měřila jsem i teplotu, a taky jsem na teplotě nepoznala vůbec nic 😄 Mi pomohla jedna milá lékařka v IVF centru 🙂

misale
autor
26. led 2023

@mydlova děkuji za odpověď

uzivatelkapetra
26. led 2023

Fsh musí být vyšší v první polovině cyklu, protože fsh způsobuje růst vajíčka, v druhé polovině cyklu přebírá vedení lh. Teda tak si to pamatuju z doby, kdy to bylo pro mě aktuální.

misale
autor
26. led 2023

@uzivatelkapetra moc děkuji za odpověď