Ahoj máme za sebou všechna různá vyšetření, jizva po cs 8mm což je v pohodě, hormonální profil v pořádku, spermio taky a stejně se pořád nedaří, měl to někdo podobné? Co ještě vyšetřit?
@levandule_k ty myslím že mám vyřešené, jako ty bloky...a to svalstvo, mám dvě sekce nenapadlo mě to
@carolineg1jako ono je to na zbláznění, když jste ok, ale máš čekat až se to povede. Problém někde být může a nemusí. Já jsem trochu alternativní, prostě věřím, že si duše dítěte vybírá čas, kdy se narodí a svoje rodiče. Takže třeba má proto duše důvod, že přijde až za půl roku.
Nemůžou tam být srůsty a dělat paseku? V sekcích a srůstech se nevyznám...
@levandule_k já si právě myslím že je chyba v ovulaci....
@levandule_k nikdy mi tam čárka nevyšla na testech úplně silná
Nechat si potvrdit ovulaci od doktora, jestli se probíhá, pokud ne dá se to řešit prášky nebo bylinkami. Nevím, jak moc jsou testy na ovu přesné.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@carolineg1 Napadlo mě jestli třeba není problém v ochablém děložním svalstvu, hnutá kostrč. Někomu totiž pomohlo cvičení od Ludmily Mojžíšové (popřípadě jiné fyzio cvičení na pánevní dno a mobilizace kostrče).
Paseku může dělat psychologický blok třeba z minulého náročného porodu nebo strachu z porodu obecně.