Hormonální nerovnováha a sílící duch na testu?

lana86
31. kvě 2021

Ahojky,
chci se podělit o svou zkušenost a zeptat se, jestli se někdo setkal s něčím podobným.
Dne 7.4. jsem dostala poslední menstruaci, cyklus mám delší - v průměru 34 dní, poslední a jediný sex v dubnu byl 28.4. V den meškání menstruace jsem si dělala 2 těhotenské testy (Dr. Max a Intime), na obou se objevil hodně slabý duch, po limitu a nešlo to vyfotit. Byla jsem nafouklá a bolel mě podbřišek, jako vždy před menstruací, ale ta už nepřišla. Po týdnu meškání jsem šla k doktorce - utz negativní, krev na HCG negativní (neřekla mi přesnou hodnotu). Těhotenství ani třeba cystu neviděla, takže s nejvyšší pravděpodobností jen hormonální nerovnováha kvůli stresu (Je pravda, že jsem toho v tu dobu měla hodně.). Chtěla mi dát vyvolávačku, kterou jsem odmítla, chtěla jsem, aby se tělo srovnalo samo. Pak jsem to vypustila z hlavy. Minulý týden jsem si ale všimla, že se mi o něco zvětšila prsa. Podbřišek občas lehce pobolívá, nafouklá jsem pořád a jen tak z nudy jsem si udělala těhotenský test od Dr Max a k mému překvapení na něm byl slabý růžový duch už v limitu. Dnes ráno jsem si udělala další testy - Dr. Max a Sluníčko pro kontrolu - na obou malí růžoví dušíci v limitu, ten od Maxe vypadá o malilinko silnější než ten z minulého týdne.
Je mi jasné, že těhotenství z toho asi určitě nebude. I když mě ty testy trochu nahlodaly. Je tu někdo komu taky vycházely sílící falešní duchové z hormonální nerovnováhy?

uzivatelkapetra
31. kvě 2021

@lana86 já nevím, ale tělo hcg nevyrábí kvůli nerovnováhy ne? Dala bych tomu šanci, případně test obden a uvidíš

haskre
31. kvě 2021

@lana86 hormonální nerovnováha nemůže dělat // na testu❤️Drzim pesti at sili 🍀ikdyz je pravda je je to poněkud dlouho od posledního sexu....

petradt1986
31. kvě 2021

No a nyni v kvetnu byl sex kdy? Jestli mas slabeho ducha, tak by to mohlo byt cca 14 dni po ovulaci..

lana86
autor
31. kvě 2021

@petradt1986 Květen bez sexu, ten poslední byl toho 28.4. Vím, že jen duch na testu je dost málo v tuto chvíli. I když v některých jiných diskuzích jsem četla, že některé měly dlouho jen duchy na testech a těhotné byly.

petradt1986
1. čer 2021

@lana86 v tehle dobe cca po mesici uz by nebyl duch, ale dalnice.
Hod kdyztak foto. Ja mela duchy obcas, a pak stejne nic.

sudylichozrout
2. čer 2021

@lana86 Koukla jsem do kalendáře, pokud byla MS 7.4., začínala bys dnes 9. týden (8+0), to už bys měla na testu dálnice. Pokud jsi měla sex 28.4., tak bys musela v té době mít akorát ovulaci, což je možné, také ji mám až 21 DC při délce cyklu 32 dnů. Když bych počítala, že se ti ještě ovulace o něco posunula a byla jsi v době sexu jen na kraji plodných dnů, tak bys byla teď třeba 7+2, to je na ducha také málo. Osobně ale vsázím na anovulační cyklus (proto jsi také tak dlouho bez menstruace) a teď se ti už konečně menstruace blíží. V tu dobu se zvedají hladiny určitých hormonů a na testu může být duch, i když žena těhotná není. Proto se nemá testovat před menstruací.

lana86
autor
2. čer 2021

@sudylichozrout Dnes ráno jsem to dostala, takže tím je to vyřešeno. Test jsem dnes ani nezkoušela. Vracím se ke kontryhelovému čaji, snad další cyklus to už výjde 🙂

sudylichozrout
2. čer 2021

@lana86 Jj, jsem si to myslrla, ze to tak dopadne. Tak drzim palce do dalsich dnu 🙂