Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@slunecnice358 ahoj,jak dlouho se snazite??bily hlen,to je dobry priznak...ja netrpelive cekam ovu a taky na to vlitnem😂😂jsem po revizi a biochrmickem,tak snad dotretice se zadaru..nasadila jsem gynex a listovku beru uz od cervna...
Ahoj děvčata, tak já se k vám přidávám 🙂ovu byla minulý týden v neděli mě pobolivalo břicha a trochu jsem krvacela ale cca hodku krev na papíře a pak trošku na intimce tak uvidíme co z toho bude 🙂
Ahoj 😊 taky čekám, jestli to tento měsíc už vyjde. Snažíme se od října. Dnes jsem 20 DC, na testování je ještě brzy, ale z edava už jsem moc. 😊
Taky cekam 🙂 jsem 2DPO. Ovulka byla 20DC... poprve jsem testovala v kuse. Bez testu bych ani nepoznala, ze ovulaci vubec mam 🙂 Takze uz tohle beru jako uspech. Snazime se ..no dlouho, ale zase ne tak aktivne, takze ted to byla planovana akce :D A samozrejme se citim strasne tehotne i kdyz uz predem tusim, ze zase na testu uvidím jen /
@slunecnice358 Ahoj jsme na tom úplně stejně jak ty..dnes 7dpo testovat nechci, ale prsa dost bolí a jsou nateklé, podbříšek taky a mám hustý bílý hlen..jsem po mimoděložním těhu v říjnu a snažíme se rok...po těhu se mi ted zbláznil cyklus a minule jsem to dostala 22dc což je zítra tak čekám ms opět :( držím pěsti at Vám to vyjde 🙂
@slunecnice358 mohu se k vám přidat? V prosinci jsme se rozhodli pořídit dceři sourozence, ale MS dorazila až na začátku února...byla ale taková jiná (nejprve špinění, potom hustá MS, pak jsem měla rýmu a kašel a začala být MS silná) a pak jakoby utne a další den jen trochu růžové špinění a hnědý hlen a 2dny na to silný výtok a bolest v podbřišku (nevím zda to byla ovulace či ne), takže ani nevím kdy prip.testovat...jak dlouho se snažíte vy?
@biton jasný přidej se 👍🏻👍🏻
@biton jestli tomu dobre rozumím tak ty jsi v lednu neměla ms a teď nevíš zda nejsi tehu? To bys byla ale hodně trpeliva 🙃 to asi teda testuj hned zítra ne?
@klarinka10 jak to dopadlo? Porad ještě čekáš? Já budu testovat v neděli.
@mmichaella já se taky cítím děsně těhotně. To je sranda 🙃 akorát já spíš věřím ve // čárky. Kdy budeš testovat?
@deselarsa všichni jsme zvědavé 🙈 držím pěsti
@pajulisek držím pěsti!
@jennas díky za zprávu. My to spíš tak zkoušíme, než že se snažíme 🙃
@slunecnice358 neměla jsem MS ani v prosinci...dle dr.je to tím, že ještě kojim...no předpokládám, že jsem měla delší a silnější MŠ, že tehu nejsem...spíš nevím, kdy bude (nemám pravidelný cyklus) a zda to velké vlhko něco znamenalo (neznám to)
@biton aha... tak v tomhle se nevyznám 🤷🏼♀️
@slunecnice358 já také ne 🙂
@slunecnice358 jj čekám ještě.. taky jsem si říkala v neděli to budu 11dpo ale bolesti jako při MŠ a vlhko pořád cítím tak kdo ví co z toho bude..jak se cítíš ty?
@klarinka10 tak to máme úplně stejně. I se dnes rano cítím jako před ms... už jsem to skoro nevydržela s testem. 🤣 ale stále věřím že v neděli najdu //
@slunecnice358 dnes zase trochu spinim tak nevím 🙄
Holky, testovala jste nějaká?
@slunecnice358 já, už jsem to nevydržela a byla jsem přesvědčená, že najdu ducha. Bohužel sněhobilo. MS mám dostat v úterý, divne je, že nemám obvykle priznaky PMS.
@deselarsa Ahoj. Viď, ani já je nemám, ikdyz dnes jsem trochu zapochybovala, ale nemám též pms. A taky jsem testovala 10dpo a na testu nic. Každopádně stále věřím v //
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mé příznaky, citlivá prsa, pobolivaní podbřišku, bílý hustý hlen, nafouklé břicho, dobrá nálada 🙃 což před ms nebývá.