Hnízdění, nebo planý poplach?

3. lis 2020

Ahoj ženy 😊na začátku minulého měsíce jsem prodělala samovolný potrat bez revize cca 5-6tt . Menstruace ještě nedorazila , ale dnes jen slabé špinění snad jen 2 hodinky a pak zase úplně čisto .. co myslíte ? Mohlo by se jednat o uhnízdění ? Pořád se snažíme 🙏🏽 dekuji za odpovedi a preji krasny den .

brambora28
3. lis 2020

A kolik DPO to špinění bylo?

autor
3. lis 2020

@brambora28 my právě zkoušíme po potratu každý 2-3 den , takže těžko říct . Zkoušíme od 13.10

brambora28
3. lis 2020

To ti asi nikdo nedokáže říct, pokud nevíš, kdy byla ovu.. Může to taky být začínající menstruace.. Kolik dno po potratu dnes jsi?

autor
3. lis 2020

@brambora28 no to jsem si taky myslela .. ale uz vubec nic . Uplne cisto .. potracela jsem od 1 do 12.10 ( spinila a trochu krvacela )

brambora28
3. lis 2020

Tak to nevím, možné je všechno, teď se to fakt nedá odhadovat asi.. Každopádně přeji, ať to dobře dopadne.. 😊

autor
3. lis 2020

@brambora28 uvidim , zkusim test a treba to dopadne 🙏🏽 Moc dekuji

zrzeckas
4. lis 2020

Na test trochu brzy a na ovu test pozde... :/..... Pokud to bylo uhnizdovani, tak aspon pockat ze 3 dny aby tam neco bylo. At neprijde zbytecni sklamani🙂... Taky to muze byt ovulace. Nekdo spini i pri ni. Takze na test vlastane pozde. Ovu byva do 24-48h (zalezi na okolnostech i testu) od pozitivniho testu. Takze uz muze byt sneho bily.... Taky to muze byt cokoli :/...... 🍀Preji at z toho vyjde tehu a dopadne dobre 🍀🍀 (me treba ovu test ukazal tehu driv nez tt, taky jsem mela krev pri uhnizdovani, ale i jsem vedela, ze ovu byla, podle testu pred tim)

autor
4. lis 2020

@zrzeckas chapu . Ja si prave ovu test nikdy nedelala a vzdy jsem mela jen ten kalendar , ktery mi to hlidal . Ale ted po potratu jsem nevedela kdy je ovulace . No uvidim 2-3 dny . Zatim porad nic 😊 testovat se zatim nebudu 😊 moc dekujii

autor
5. lis 2020

@zrzeckas
@brambora28 tak me to nedalo holky 😍 vidite ho taky ?

zrzeckas
5. lis 2020

Nevidet je, byla bych uplne slepa.... Přeji at je vse v pořádku 🍀

brambora28
5. lis 2020

A jsi si jistá, že to nemůže být zbytkovs HCG z předchozího těhotenství? Moc bych si přála, aby ne 🙏😊

autor
5. lis 2020

@brambora28 tady mam testy kdy jsem prestala krvacet po potratu 12.10

brambora28
5. lis 2020

Tak super 🙂 Ono se říká, že po potratu to je hned. Moc gratuluji a přeju, ať je tentokrát vše v pořádku 🙂

autor
6. lis 2020

Dnes takhle .. ten dnesni je nahore 😍 vcerejsi dole