Ahoj ženy 😊na začátku minulého měsíce jsem prodělala samovolný potrat bez revize cca 5-6tt . Menstruace ještě nedorazila , ale dnes jen slabé špinění snad jen 2 hodinky a pak zase úplně čisto .. co myslíte ? Mohlo by se jednat o uhnízdění ? Pořád se snažíme 🙏🏽 dekuji za odpovedi a preji krasny den .
@brambora28 my právě zkoušíme po potratu každý 2-3 den , takže těžko říct . Zkoušíme od 13.10
To ti asi nikdo nedokáže říct, pokud nevíš, kdy byla ovu.. Může to taky být začínající menstruace.. Kolik dno po potratu dnes jsi?
@brambora28 no to jsem si taky myslela .. ale uz vubec nic . Uplne cisto .. potracela jsem od 1 do 12.10 ( spinila a trochu krvacela )
Tak to nevím, možné je všechno, teď se to fakt nedá odhadovat asi.. Každopádně přeji, ať to dobře dopadne.. 😊
@brambora28 uvidim , zkusim test a treba to dopadne 🙏🏽 Moc dekuji
Na test trochu brzy a na ovu test pozde... :/..... Pokud to bylo uhnizdovani, tak aspon pockat ze 3 dny aby tam neco bylo. At neprijde zbytecni sklamani🙂... Taky to muze byt ovulace. Nekdo spini i pri ni. Takze na test vlastane pozde. Ovu byva do 24-48h (zalezi na okolnostech i testu) od pozitivniho testu. Takze uz muze byt sneho bily.... Taky to muze byt cokoli :/...... 🍀Preji at z toho vyjde tehu a dopadne dobre 🍀🍀 (me treba ovu test ukazal tehu driv nez tt, taky jsem mela krev pri uhnizdovani, ale i jsem vedela, ze ovu byla, podle testu pred tim)
@zrzeckas chapu . Ja si prave ovu test nikdy nedelala a vzdy jsem mela jen ten kalendar , ktery mi to hlidal . Ale ted po potratu jsem nevedela kdy je ovulace . No uvidim 2-3 dny . Zatim porad nic 😊 testovat se zatim nebudu 😊 moc dekujii
@zrzeckas
@brambora28 tak me to nedalo holky 😍 vidite ho taky ?
Nevidet je, byla bych uplne slepa.... Přeji at je vse v pořádku 🍀
A jsi si jistá, že to nemůže být zbytkovs HCG z předchozího těhotenství? Moc bych si přála, aby ne 🙏😊
@brambora28 tady mam testy kdy jsem prestala krvacet po potratu 12.10
Tak super 🙂 Ono se říká, že po potratu to je hned. Moc gratuluji a přeju, ať je tentokrát vše v pořádku 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A kolik DPO to špinění bylo?