Hnízdění? Jak probíhalo?

hvezdicka09
18. dub 2020

Ahoj holky,prosím o vaše zkušenosti.snazime se ted třetí měsíc,loni na první pokus se zadarilo,ale skončilo to v šestém týdnu bez nutnosti revize.dnes jsem 7 dpo a začala jsem hněde špinit,jako když se rozjíždí ms.to se mi nikdy v životě nestalo,cyklus mam vzorný,ovulaci pravidelnou-měřím
bt.lutealni fázi mam 12 dni,takze na ms je brzy.je možné,ze by šlo o nidacni spineni?zazila jste některá?jak probíhalo??je takové nidacni spineni pro případně těhotenství špatným znamením?po předchozí zkušenosti mam obavy...dekuji za názory.Marki

guliii
18. dub 2020

Ahoj může to být nidace. Jak se vajíčko zavrtava do sliznice tak se objevuje takové silnější špinění. Aspoň u mě to bylo silnější špinění. A za nějaký den už byly na testu dvě čárky.

hvezdicka09
autor
18. dub 2020

@guliii dekuji moc za zkušenost 🙂

eiram7
18. dub 2020

Taky jsem to při prvním ditku měla. Bylo to jednodenní slabunke spineni cca 6 dpo. 10dpo jsem měla ducha na testu 😊 určitě to neznamená nic špatného pro případně budoucí tehotenstvi. Držím palce, ať to klapne 👍

hvezdicka09
autor
18. dub 2020

@eiram7 moc dekuji!!!

amelia89
18. dub 2020

@hvezdicka09 Ahoj ja som v den ked som mala dostat menstruaci spinila tak som si myslela ze to nevyslo ale na druhy den som nic nemala ani treti a pak som si udelala test a bol pozitivny 😊 Snad ti to vyjde !

hvezdicka09
autor
18. dub 2020

@amelia89 dekuji 🙂

elka88
19. dub 2020

Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁

hvezdicka09
autor
20. dub 2020

@elka88 ahoj, tak ten čáp je jasné znamení 🙂 to pobolívání v podbřišku může být i na začátku těhotenství. přeju ti ať to vyjde!!potom sem dej vědět 🙂

ada22
20. dub 2020

@hvezdicka09 měla jsem u druhého dítěte. Čtvrtý den po špinění byl duch na testu.

hvezdicka09
autor
20. dub 2020

@ada22 děkuji moc za zprávu!! 🙂

baru7889
2. kvě 2024

Ahoj, jsem teď ve stejné situaci.. Jak ti to dopadlo, bylo to těhotenství? 🙂