Ahoj holky,
čím déle vybírám kočárek, tím víc se cítím zmateně a čas se rychle krátí - termín polovina ledna.
Pokud byste mi mohla nějaká poradit, ze svých zkušeností, tak bych měla tyhle základní požadavky:
Hluboký kočár: aby nedrncal, měl vetší korbu,byl snadno ovladatelný a pokud možno měl košík.
Sporťák: vetší aby se do něj dítě vešlo v zimním do 2let a 3-4mesicu, dobra ovladatelnost, kosik pod korbou a teď mě nic ve zmatku nenapada..
Prostě dobře ovladatelný pro mě a pohodlný pro mimčo. Žiju ve měste (asfalt, kočičí hlavy), ale terení mi vůbec nevadí. Hlavně ať není moc poruchový a drží. Může to být dvoj ci troj kombinace, ale i klidně každý zvlášť (možná lepší).
Zalezi, kolik jste ochotny investovat. Ale podivala bych se po kocarkach Inglesina, to je ale drazsi varianta. Mam jeste zkusenost s Dorjan kocarkem a ten bych uz asi dneska nechtela.
Maxi Cosi,odvozila jsem v něm dvě děti 🙂 Bydlíme ve větším městě,ale zvladl i zimní a letní dovolenou na Šumavě 🙂
@podestatka
@martyina
Ještě bych se zeptala jaký přesně typ roanu a maxi cosi.. je jich docela hodne
Ten hluboky za me Inglesina Sofia. I klidne z druhe ruky.
Mame Maxi Cosi mura 3,chtěla jsem trojkolku,abych se otocila bez problémů i v narvané tramvaji 🙂 Mam obě děti v zimní a tenhle kočár má i jednu z největších korbicek 🙂
Na vaše potřeby určitě Bugaboo (Cameleon asi) a nebo Inglesina.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My jsme měli tento. Je to ve stylu retro a měl všude obrovský úspěch. Oproti těm moderním byl navíc velice pohodlný pro mimčo, malá ho milovala. Houpá se takže nedrncá a 17 palcová kola projedou všude. Nikdy jsme nemuseli kočárek někde přenášet ani v terénu. Obě korbičky veliké a ve sportovní malá spala denně po obědě do 2 let a něco