Holky,tento text jsem teď někde našla...
"Hlenová zátka se ale nerozpouští jen před porodem, děje se tak během menstruačního cyklu dvakrát, před ovulací a před menstruací. Proto právě v těchto dnech můžeš pozorovat zvýšené množství hlenu a pokud před menstruací hlen nezaznamenáš, může to být nejdřívější indikátor těhotenství."
Jde mi o ten hlen před menstruaci...opravdu někdo měl před ní sucho a byl těhotný?
@tez83 me to teda prijde jako jeden z tech chytrych blabolu, co se daji nalezt na internetu...🤔 Hlen produkovany deloznim cipkem prece odchazi denne a jeho konzistence se meni dle toho, v jake fazi MC se zrovna nachazime a nikdy jsem nezpozorovala, ze by mi v urcite fazi odeslo vetsi mnozstvi hlenu, co by vypadala jako zatka a naopak kdyz jsem byla na zacatku tehu, mela jsem hodne husteho lepiveho vytoku, sucho ani omylem. Odnosila jsem 2 deti, behem cyklu mivam mnozstvi sekretu primerene, spis mensi...a kdyz mi pred porodem odchazela hl.zatka, byly toho kvanta 😮 takze si opravdu myslim, ze toto je holy nesmysl 😒😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja mela teda pred těhotenstvím hodně bileho hlenu,ale ne kazdy ho ma takze tezko rict...kde jsi to nasla?co me je znamo tak hlen.zatka brani vstupu bakterii infekcí k plodu ne?tohle slysim poprve...