Helios Brno 2018 - zkušenost

evickahoubicka
15. lis 2018

Ahojte holky, prosím o zkušenosti z Heliosu. Děkuju moc

evickahoubicka
autor
15. lis 2018

Ahojte holky , prosím o vaše názory na Helios. Jsme tam objednaní a teď se ke mně dostavily nějaké špatné a negativní názory a zkušenosti. Tak jsem znejistila

lucik253
15. lis 2018

@evickahoubicka Ja chodim do Reprogenesis.Helios mi dve kamosky nedoporucily. Ale nesoudim co neznam

evickahoubicka
autor
15. lis 2018

Děkuju i tak za odpověď ...jsem zvědavá...člověk má z toho strach 🙂

lucik253
15. lis 2018

@evickahoubicka Jojo chapu no. Ja sem spokojena,vsichni hodni mili a snazi se

evickahoubicka
autor
15. lis 2018

a jak dlouho tam jste ? mate už nějaká vyšetření a tak asi, že ....ja tohle předtim slyšela o heliosu a ted mě to překvapilo...když se mi to v hlavě konečně přeplo ..objednala se tam , tak najednou začínám zas nervačit...

lucik253
15. lis 2018

@evickahoubicka Chodime tam od zacatku srpna.Ruzna vysetreni mne i partnera.Stimulovala jsem injekcema,sla na odber vajicek,zamrazili nam zbytek embryi.Prvni embryo vlozeno 21.10 ale bohuzel to nevyslo.Ted jedu na druhy pokus...dnes ultrazvuk sluznice 9mm a 23.11 jdu na vlozeni embrya. Snad to uz vyjde.Bojim se 😞😞😞

apple_tree
15. lis 2018

@evickahoubicka Hele ja myslim, ze je to jednoduche. Ty holky, kterym se v heliosu zadarilo, ho budou vychvalovat, ty, kterym se nezadarilo, tak asi tak nadsene nebudou. Ja mam v heliosu za sebou dve neuspesne ivf a prechazim ted jinam. Ale nemuzu rict, ze bych tam byla s necim vylozene nespokojena, jen chci proste zmenu a zkusit to jinde. Kdyz tu obcas ctu, jak nektere car funguji, respektive nefunguji, tak si myslim, ze helios je jeste zlaty. Funguji i o vikendech a svatky, to je urcite pri ivf dulezite, pri stimulaci se delaji kontroly co 2-3 dny, jak utz, tak krev, coz si myslim, ze taky svedci o preciznim pristupu. Na druhou stranu, nikdy nevis, ktereho doktora na utz nebo na transfer vychytas. A primar, s tim to je tezko no, ten ti bud sedne a nebo nesedne. Nebo se s nim ani nepotkas :D Klidne zajdi na prvni konzulatci a kdyz se ti tam nebude libit, muzes jit jinam. Kazdopadne preju, at vam to vyjde hned na prvni pokus 🙂

apple_tree
15. lis 2018

@evickahoubicka Jo a jinak je tu o heliosu jina, dost rozsahla diskuze, tak mrkni treba jeste tam 🙂

evickahoubicka
autor
15. lis 2018

apple_tree : Děkuju moc za odpověď.....vůbec nevím co čekat ...a jsem děsný nervák, v té diskusi jsem trochu početla , ale už jsem v tom měla guláš jak si holky píšou pak o těhu testech a dávají si různé rady (samozřejmě to je dobře , nemyslím to blbě) tak jsem to zkusila ,,separé¨ :D ...lucik253 budu moc držet pěsti aby to vyšlo ..klidně dej vědět 🙂 myslím, že tu ted budu často 🙂

lucik253
15. lis 2018

@evickahoubicka Dekuji moc

evickahoubicka
autor
15. lis 2018

Mám jednu kamarádku co chodila do Zlína ...a druhé se povedlo a má krásnou čtyčměsíční holčičku...druhá taky na podruhé ..takže tfuj tfuj tfuj 🙂

hjaninka
18. lis 2018

Za mne určitě ne.... Neměla jsem žádný problém s početím, chodila jsem do Heliosu jako na klasickou gynekologii a navíc to byla "protekce". Primáře Texla zná tchán. Bohužel jsem ve 25tt potretila kvůli zauzlenemu pupečníku, byli jsme zrovna vysočině u manzelovych rodičů. Vyvolával mi porod v Havl. Brode. Poté jsem se objednala k MUDr. Filkove v Heliosu a sdělila co se stalo. Nejdříve mě přijala sestra se slovy "vy jste ve 25tydnu že?"... Doktorka mě ani nevysetrila, nezajímal ji můj zdravotní stav a přímo ze zeptala co po ní vlastně jako chceme? Vyptavali jsme se na co si dát pozor, co teď čekat, jak k tomu přistupovat... Vyhodila nás se slovy "nemějte tak hloupé otázky, nemám na vás čas, mám v čekárně 6 lidi." Už mě nikdy neuvidí... Hledám po přestěhování doktora v Břeclavi.... Kdyby jste někdo měli typ 😊

lejduska
25. lis 2018

Ahojte, ja som bola 1x v Heliose Brne, predtym v KE kedze sme zo SVK. Pristup super, ceny vyssie, preto som zvedava ako to bude ďalej.