Ahojte holky, prosím o zkušenosti z Heliosu. Děkuju moc
@evickahoubicka Ja chodim do Reprogenesis.Helios mi dve kamosky nedoporucily. Ale nesoudim co neznam
Děkuju i tak za odpověď ...jsem zvědavá...člověk má z toho strach 🙂
@evickahoubicka Jojo chapu no. Ja sem spokojena,vsichni hodni mili a snazi se
a jak dlouho tam jste ? mate už nějaká vyšetření a tak asi, že ....ja tohle předtim slyšela o heliosu a ted mě to překvapilo...když se mi to v hlavě konečně přeplo ..objednala se tam , tak najednou začínám zas nervačit...
@evickahoubicka Chodime tam od zacatku srpna.Ruzna vysetreni mne i partnera.Stimulovala jsem injekcema,sla na odber vajicek,zamrazili nam zbytek embryi.Prvni embryo vlozeno 21.10 ale bohuzel to nevyslo.Ted jedu na druhy pokus...dnes ultrazvuk sluznice 9mm a 23.11 jdu na vlozeni embrya. Snad to uz vyjde.Bojim se 😞😞😞
@evickahoubicka Hele ja myslim, ze je to jednoduche. Ty holky, kterym se v heliosu zadarilo, ho budou vychvalovat, ty, kterym se nezadarilo, tak asi tak nadsene nebudou. Ja mam v heliosu za sebou dve neuspesne ivf a prechazim ted jinam. Ale nemuzu rict, ze bych tam byla s necim vylozene nespokojena, jen chci proste zmenu a zkusit to jinde. Kdyz tu obcas ctu, jak nektere car funguji, respektive nefunguji, tak si myslim, ze helios je jeste zlaty. Funguji i o vikendech a svatky, to je urcite pri ivf dulezite, pri stimulaci se delaji kontroly co 2-3 dny, jak utz, tak krev, coz si myslim, ze taky svedci o preciznim pristupu. Na druhou stranu, nikdy nevis, ktereho doktora na utz nebo na transfer vychytas. A primar, s tim to je tezko no, ten ti bud sedne a nebo nesedne. Nebo se s nim ani nepotkas :D Klidne zajdi na prvni konzulatci a kdyz se ti tam nebude libit, muzes jit jinam. Kazdopadne preju, at vam to vyjde hned na prvni pokus 🙂
@evickahoubicka Jo a jinak je tu o heliosu jina, dost rozsahla diskuze, tak mrkni treba jeste tam 🙂
apple_tree : Děkuju moc za odpověď.....vůbec nevím co čekat ...a jsem děsný nervák, v té diskusi jsem trochu početla , ale už jsem v tom měla guláš jak si holky píšou pak o těhu testech a dávají si různé rady (samozřejmě to je dobře , nemyslím to blbě) tak jsem to zkusila ,,separé¨ :D ...lucik253 budu moc držet pěsti aby to vyšlo ..klidně dej vědět 🙂 myslím, že tu ted budu často 🙂
@evickahoubicka Dekuji moc
Mám jednu kamarádku co chodila do Zlína ...a druhé se povedlo a má krásnou čtyčměsíční holčičku...druhá taky na podruhé ..takže tfuj tfuj tfuj 🙂
Za mne určitě ne.... Neměla jsem žádný problém s početím, chodila jsem do Heliosu jako na klasickou gynekologii a navíc to byla "protekce". Primáře Texla zná tchán. Bohužel jsem ve 25tt potretila kvůli zauzlenemu pupečníku, byli jsme zrovna vysočině u manzelovych rodičů. Vyvolával mi porod v Havl. Brode. Poté jsem se objednala k MUDr. Filkove v Heliosu a sdělila co se stalo. Nejdříve mě přijala sestra se slovy "vy jste ve 25tydnu že?"... Doktorka mě ani nevysetrila, nezajímal ji můj zdravotní stav a přímo ze zeptala co po ní vlastně jako chceme? Vyptavali jsme se na co si dát pozor, co teď čekat, jak k tomu přistupovat... Vyhodila nás se slovy "nemějte tak hloupé otázky, nemám na vás čas, mám v čekárně 6 lidi." Už mě nikdy neuvidí... Hledám po přestěhování doktora v Břeclavi.... Kdyby jste někdo měli typ 😊
Ahojte, ja som bola 1x v Heliose Brne, predtym v KE kedze sme zo SVK. Pristup super, ceny vyssie, preto som zvedava ako to bude ďalej.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojte holky , prosím o vaše názory na Helios. Jsme tam objednaní a teď se ke mně dostavily nějaké špatné a negativní názory a zkušenosti. Tak jsem znejistila