Ahoj prosím o pomoc ... v pondělí minuly týden jsem si dělala test a byl tam duch .. ve čtvrtek jsem byla u doktorky nic neviděla ale z krve pozitivní 46.. dnes jsem přišla z kontroly ..také nic neviděla ale hcg mám už jen 11 :( mám 8 dni zpoždění ... stalo se některé něco podobného? A jak se pokračovalo dále? Prosím jsem v koncích a nevím co se bude dít dal nebo co mám dělat před 3 měsícemi jsem potratila a uz to nezvladam :(
@talala já tohle zažila taky. Je to biochemicke tehu. Hcg s 40 pak kleslo na 0 a přišla ms. Nebýt testu ani to nevíme a dr tohle neřeší. Bere se to jako opožděná ms. Nezoufej, vyčkejte na ms a priste se to podari ;)
No doufám ze dostanu MS a nebudu muset zas na revizi :/ :( snad se brzy povede a vše bude v pořádku .. děkuji vám ... a kdy se povedlo vám?
Ja to tak mela taky, samo to vse odeslo s MS, nemusela jsem na revizi a hned jak jsem dokrvacela, tak jsme se snazili a vyslo to. Tak se drz! Priste uz se povede.
Děkuji moc a mohu se zeptat za jak dlouho jste MS dostala? Nebolí jak dlouho jste měla zpoždění? Děkuji já jsem dnes 8den zpoždění
Taky jsem to měla. Přesně týden zpoždění na testech// ale pak to na testu slablo. Přesně po týdnu silná MS a hcg 3 😥 odešlo to samo. A za 18 dní se zadařilo znova a teď jsem 14 týden
dobrý je,ze bylo hcg tak nizke a klesa,takze si myslim,ze normalne dorazi ms a muzete se hned snazit
bohuzel toto se mi stalo od zari 4x...vzdy duch na testu, neco malo v krvi...myslim naposledy kolem 90jednotek, pak postupne test slabl, a jednotky klesaly..pak jsem dostala opozdenou ms ....bohuzel to nevypada dobre, ted mam opet pozitivni testy a doufam ze to konecne vyjde, zatim test zesiluji.
@talala Zažila sem to teď ve středu...akorát mě se nejdřív rozjela ms a pak sem zjistila, že testy slábnou. V pátek potvrzené biochem. těhu. V lednu sem prodělala revizi takže sem na tom podobně. My ženský sme silný, to zvládneš 🙂 prostě se jen spozdila ms a koukej na to pozitivní...můžete se snažit hned ❤ takhle to beru já a hrozně mi to pomohlo.
Děkuji tak snad to vyjde později ... doufám ze to dostanu a nebudu muset na revizi :/ mohu se zeptat po jakem zpoždění jsi to dostala prosím?
Tak já začala dnes špinit takže 9 dni zpoždění ... tak aspoň ze tak, ze se telo snad vyčistí samo
To samé jsem teď prodělala. Radovala jsem se ze // ale měla jsem bolesti a spinila tak jsem šla k dr. Na utz nic ale hCG bylo, za čtyři dny kleslo a začala mi mizet druhá čárka a za týden hCG 0 a hned druhý den dorazila MS. Prý u biochemického je jediné plus že si tělo poradi a není nutná revize. MS dorazí opožděně a hned se můžete snažit dál.
To je mi moc moc líto ... mě naštěstí včera MS po bio. Potratu skončila a tenhle týden na kontrolu tak uvidíme ... každopádně hned funguji hned a nehodlám čekat ... snad vše bude už v pořádku a brzy se povede ... držím vám palečky ... budete se také snažit hned? Já jsem si koupila Kontryhel ze by mohl pomoct ale všude píšou ze ho nepit v době ovu a druhá parta ze pít do otěhotnění pořad tak jsem z toho jelen :D
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Obávám se že to nevěsti nic dobrého. Dle už nebo MS to vychází na který týden? Jelikož už.jste to jednou zažila tak buď to.odejde samo, nebo revize :( snad ne mimodelozni, to by mohlo udělat paseku.