Ahoj holky je tu někdo kdo má zkušenosti s gynprodylem během snažení o miminko? Pomohl někomu ke // na testu?
@vladuska30 mě po něm bylo zle a ms byla strašně bolestivá. Navíc,jsem prodělala biochemko po 4měsících užívání. Po téhle zkušenosti jsem ho vysadila a i změnila doktora ...
Ahoj, už ho beru 3 měsíc a zatím nic..🤷🏻♀️ ale ze začátku hrozný nevolnosti, takže opravdu brát hned před spaním a zaspat to.
@niki1101 mám ho nasozovat tento cyklus od 18dc do 28dc a bylo mi právě doporučení brát ho na noc. Jinak děkuji za radu
@vladuska30 ahoj, já jsem měla teď 2 SP (září, listopad) po sobě, takže tento cyklus jsem dostala recept na gynprodyl a že mám cca 18.den nasadit (po ovu), jelikož tentokrát ovu nebyla úplně zřejmá, tak jsem ho nasadila až 20.den. Uvidíme, zda to vyjde. Mám ho brát taky do 28.dne pak test a pak, pokud negativní, tak vysadit, pokud pozitivní, pokračovat
@amazonkajanik a tys ho brala ústně, nebo vaginálně?
@vladuska30 jen taková vsuvka, řekla bych, že holky, co psaly, že jim nebylo po gynprodylu dobře, braly ho ústně. Víc užitku udělá vaginálně a není pak po něm špatně.
@priefi ústně,večer před spaním,ale i tak mi bylo na...navíc k tomu dost fyzicky náročná práce,takže mi do zpěvu nebylo. Mě pomohl až duphaston
@priefi ja mám za sebou 2 revize. Poslední byla v lednu 2018 od té doby se nám nedaří. Veškeré výsledky máme v pořadku. Máme za ssbou i 3 neúspěšna IUI 😞 teď mi právě dr. zkusim napsat gynprodyl a uvidíme. No mě právě říkal že ho mám polikat tak uvidíme jak mi bude 🤷♀️
@vladuska30 tak pokud by Ti z něho bylo špatně, zeptej se Dr.,zda můžeš vaginálně. Progesteron všeobecně způsobuje únavu, ale když se bere ústně, tak ta únava se projevuje znatelněji a často není dobře od žaludku. Když tak mrkni na přívalovák od utrogestanu, je to to samé, ale tam je i to srovnání ústně/vaginálně
@vladuska30 je mi moc líto, že máš už za sebou 2 revize 😔 a že od roku 2018 nic. Zkus nějaký doplněk stravy s kys.listovou a železem, zinkem a selenem. Pak ještě hodně chvály je na kotvičník (pokud se pije jak má) a maliník (pokud se pije jak má). Já tento cyklus teda půl cyklu pila tyto dva čaje (ale jen 1 sáček/den z každého a ne po 2, jak je doporučeno) a pak nasadila gynprodyl. Pak je hodně chvály na gynex, ale ten jsem ještě nezkoušela. Manžel/Přítel by mohl zkusit kotvičník tbl.
@priefi no ja piju kontryhelovi caj a i caj malinik vždy do 14dc a beru kyselinu listovou. A přítel teď začal brát tbl. Macu. Gynex jsem zkoušela a rozházel mi cyklus.
No po utrogestanu mi bylo vždyť špatně když jsem ho polikala. Tak uvidím teď ten gynprodyl.
@vladuska30 tak to asi bude ještě horší, utrogestan je 100g a gynprodyl 200g stejné látky tj.progesteron. V případě zavádění je to lokální a nejde to přes žaludek
@sakasi ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli už gymprodyl bereš, prodloužil ti cyklus? Já ho beru na špinění před MS a první měsíc se nic nezměnilo a teďka druhý už mám cyklus 30 den,ms nikde a nevím zda zmizelo špinění a tím se treba ms o to posunula. Mela jsem cyklus cca26 dní a špinění třeba týden. Tak jestli je možný,že bude teďka cyklus přes těch 30 dní. Díky za radu
@vhanka ahoj, brala jsem ho na začátku prosince po ovulaci. Co jsem tak četla tak hodně holkám prodlužoval cyklus a určitě pár měsíců trvá než si na to tělo zvykne. Já bohužel zkušenost nemám, ten první měsíc na gynprodylu jsem otěhotněla ale bohužel na nový rok potratila. Naštěstí bez revize.. ☹️ Teď ho už neberu, ovulaci jsem měla hodně posunutou po tom potratu tak čekám až se to ustálí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
S dovolením se připíchnu, mám ho začít brát tento měsíc kvůli špinění před ms.