Gynex na vyvolání MS

veronyque
29. dub 2019

Ahoj holky, snažíme se o miminko. Dnes jsem 32DC a ještě nebyla ovulace. Před 3 dny jsem začala brát Gynex. Kdy mám čekat menstruaci? Nebo mám první čekat ovulaci? Díky za odpovědi.

vaseli16
29. dub 2019

Menstruaci byh asi cekala tak jak chodila dle delky cyklu.Nemyslim si ze po trech dnech brani gynexu na to bude telo reagovat,rekla bych ze minimalne tyden aby to telo zaznamenalo.

veronyque
autor
29. dub 2019

@vaseli16 Díky za odpověď. MS mám hodně nepravidelnou, 30 až 60 dní. Je mi jasné, že za 3 dny to nepomůže. Jen mně zajímá, jestli mám čekat třeba za 14 dní, měsíc MS nebo teprve ovulaci.

vaseli16
29. dub 2019

No to ti nikdo nerekne,zalezi zda uz ovulace v tomto cyklu probehla.Vzhledem k tomu co pises bych asi nejdrive ocekavala upravu cyklu diky konrtyhelu obsazenemu v gynexu a az potom mozne těhotenství.Me pomohl hned prvni mesic,ale ja uz mela.cyklus srovnany tak nevim.

veronyque
autor
29. dub 2019

@vaseli16 Ovulace právě ještě neproběhla. Je možné ke Gynexu pít i kontryhelový čaj nebo je to zbytečné?

vaseli16
29. dub 2019

@veronyque zbytecny kontryhel uz je v gynexu. Tak pokud neprobehla,a je normalne kazdy mesic tak logicky nejdriv ovulace pak MS.Pokud mas i anovulacni cyklus tak pak je to bud a nebo....

veronyque
autor
29. dub 2019

@vaseli16 Ovulaci nemívám jen výjimečně. Asi se budeme dál snažit a doufat, že i v tomto cyklu přijde.

vaseli16
29. dub 2019

@veronyque tak tfuj tfuj a tomu gynexu dej sanci,minimalne na srovnani cyklu 🙂

puhelin
29. dub 2019

Ja jsem po porodu cekala 19 mesicu na menstruaci. Gynex mi nepomohl, vykapala jsem celou lahvicku a nic. Az kontryhel - caj mi pomohl.

pipi_puncocha
29. dub 2019

@veronyque já jsem měla podobně cykly jak ty píšeš, úplný chaos, MS mi přišla přesně týden od braní Gynexu a další už pak nepřišla.😍 (samozřejmě to mohla být jen shoda náhod, ale třeba ti taky pomůže)

veronyque
autor
29. dub 2019

@vaseli16 Díky 🙂

veronyque
autor
29. dub 2019

@puhelin Kontryhel jsem zkoušela. Měřím BT a po něm jsem měla teploty strašně rozházené, tak jsem s ním přestala.

veronyque
autor
29. dub 2019

@pipi_puncocha Tak snad to budu mít stejně 🙂 Ať přijde klidně MS místo ovulace, hlavně ať se už něco děje 😀

puhelin
6. kvě 2019

@veronyque Aha, s BT zkusenost nemam, ja se radeji spolehala na ovulacni testy. Prvni ovulaci jsem mela veeelmi slabou, druha uz byla evidentni podle tech dvou carek.

veronyque
autor
6. kvě 2019

@puhelin Tak jsem ke Gynexu nakonec přidala i ten kontryhel a vypadá to, že jsem se ovulace konečně dočkala.

puhelin
6. kvě 2019

@veronyque To je skvele. Priznam se, ze Gynexu jsem takovou schopnost neprisuzovala. Povedlo se nam to i bez neho, jen s kontryhelem.

veronyque
autor
7. kvě 2019

@puhelin Nám se první povedlo taky jen s kontryhelem. Teď asi kontryhel na ovulaci nestačil a pomohl až Gynex. Pokud to tento cyklus nevyjde, zkusím ho brát i v dalším cyklu. Jsem zvědavá, jestli mi cyklus zkrátí.

puhelin
7. kvě 2019

@veronyque Mne se cyklus po kontryhelu z zadneho obnovil na na den stejne dlouhy, jako pred tehotenstvim. Hrozne me to prekvapilo, cekala jsem, ze si to prijde, jak se mu zachce a tohle me moc potesilo.

veronyque
autor
7. kvě 2019

@puhelin Já jsem neměla cyklus ani po kontryhelu na den přesný. Ale podstatně ho zkrátil. Před prvním těhotenstvím jsem bez kontryhelu neměla vůbec ovulaci. Rodila jsem v září, MS mám od listopadu. Nejdříve chodila ukázkově, i ovulace probíhala. Od března je to zase ve starých kolejích.