Ahoj holky, snažíme se o miminko. Dnes jsem 32DC a ještě nebyla ovulace. Před 3 dny jsem začala brát Gynex. Kdy mám čekat menstruaci? Nebo mám první čekat ovulaci? Díky za odpovědi.
No to ti nikdo nerekne,zalezi zda uz ovulace v tomto cyklu probehla.Vzhledem k tomu co pises bych asi nejdrive ocekavala upravu cyklu diky konrtyhelu obsazenemu v gynexu a az potom mozne těhotenství.Me pomohl hned prvni mesic,ale ja uz mela.cyklus srovnany tak nevim.
Ja jsem po porodu cekala 19 mesicu na menstruaci. Gynex mi nepomohl, vykapala jsem celou lahvicku a nic. Az kontryhel - caj mi pomohl.
@veronyque já jsem měla podobně cykly jak ty píšeš, úplný chaos, MS mi přišla přesně týden od braní Gynexu a další už pak nepřišla.😍 (samozřejmě to mohla být jen shoda náhod, ale třeba ti taky pomůže)
@pipi_puncocha Tak snad to budu mít stejně 🙂 Ať přijde klidně MS místo ovulace, hlavně ať se už něco děje 😀
@puhelin Já jsem neměla cyklus ani po kontryhelu na den přesný. Ale podstatně ho zkrátil. Před prvním těhotenstvím jsem bez kontryhelu neměla vůbec ovulaci. Rodila jsem v září, MS mám od listopadu. Nejdříve chodila ukázkově, i ovulace probíhala. Od března je to zase ve starých kolejích.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Menstruaci byh asi cekala tak jak chodila dle delky cyklu.Nemyslim si ze po trech dnech brani gynexu na to bude telo reagovat,rekla bych ze minimalne tyden aby to telo zaznamenalo.