Jaké máte zkušenosti s Gynexem, pomohl?
Ahoj,
já jej užívala po vysazení antikoncepce. Cítila jsem se dobře, cyklus naběhl hned a tak jak měl. Otěhotnění taky v poho. Ale jestli v tom Gynex pomohl, nevím 🙂.
@krausule
@marlusa přes léto jsem užívala 3 měsíce Nosifol a bohužel nic, pak jsem někde narazila na článek o GYNEXu, tak jsem ho teda koupila, říkám si, že bylinky člověku neuškodí, ale už bych si hrozně moc přála, aby to pomohlo i k miminku. Co se týče cyklu, tak teda uvidím co to se mnou udělá, zda zůstane stejně dlouhý či nikoliv.
@bibianna13 To mi povídej..my se snažíme od března a pořad nic... ☹
@krausule koukala jsem, že už jedno dítko máš, taky si dalo na čas, nebo se zadařilo brzo? My si pozor nedáváme od cca ledna, no a od června už se vyloženě snažíme. Manžel mi pořád říká ať neplaším, že se nesnažíme zase tak šíleně dlouho, no jo, jenže mně to připadá jako věčnost. ☹
@bibianna13 Synátora mám z předchozího vztahu..no a s přítelem by sme chteli společneho potomka..loni jsem s nim dvakrat otehotnela behem mesice-dvou,no bohužel to dopadlo špatne(jednou zamlkly potrat ve 12 tydnu-podruhe spontanni potrat v 7 tydnu),no a po pul roce sme to začali skoušet znovu a ted pro zmenu nemužu ani otehotnet.. nevim kde je chyba..taky mne to přijde jako večnost takže ti moc dobře rozumím..chlapíci tomu moc nerozumí.. 😀
@bibianna13 Jo koukam že ti není ješte ani 30..to je v pohode-maš čas..horší je to se mnou.. 😀 po 35 už klesa plodnost.. 😎
Dobré ráno, mě pomohl, zmizly mi po něm cysty 😉
Ahojte. ak mate zaujem o gynex, kludne sa mi ozvite do spravy.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bibianna13 Ahoj-užívám ho druhy mesic..zatím velice nic moc nepozoruju-akorat mne skratil cyklus o dva dny..takže jsem to dostala ne po 28 dnech-ale po 26..a ovulku jsem mnela už 10 DC..rozhodne si ale myslím,že i kdyby nepomohl-tak určite neublíži.. 🙂