Gynex, máte zkušenost?

dyslovka
4. led 2018

Zdravim vas,

Chtela bych se zeptat, je tu nekdo, kdo ma zkusrnosti s Gynexem, popripade jake?

Vim, ze je tu uz mnoho diskuzi na toto tena a taky jsem je procetla, jen bych chtela vedet, jestli od poslednich prispevku neni nekdo nivy se zkusenosti.

Dekuji 🙂

kami3110
4. led 2018

Ahoj, zacala jsem brat na srovnani cyklu. Hned prvni mesic se povedlo, cekame miminko.. ale spis to bude nahoda.. 🙂

dyslovka
autor
5. led 2018

@kami3110 : dekuji, ja uz se bala, ze se nikdo nenajde 🙂 moc pozitivni recenze, tak snad to nahoda nebyla 🤗

fujarka22
5. led 2018

Mne krasne srovnal cykly.Otehotnela jsem a myslim ze k tomu taky trosku prispel.Bohuzel jsem ve 31.tt o miminko prisla ale uz zase beru gynex a po porodu dve ukazkove ms v terminu 😉 urcite mu verim!

dyslovka
autor
5. led 2018

@fujarka22 to me hrozne mrzi ☹ to muselo byt hrozne ☹

Doufam, ze gynex pomuze i me. Mam silene bolestive ms a nejsou uplne presne, nekdy prijde driv a nekdy pozdeji ☹ a mam i silne PMS, tak snad mi s tou menstruaci pomuze 🙂

maggiele
5. led 2018

Me gynex moc pomohl, myslim, ze s jeho pomoci jsem otehotnela🙂

dyslovka
autor
5. led 2018

@maggiele dekuji 🙂

@dyslovka
@fujarka22
@kami3110
Prosim vas, nepalela vas z neho zaha?

dyslovka
autor
5. led 2018

Jeee, ja oznacila sama sebe 😀

lola88
5. led 2018

Ja beru gynex cca od cervence. Zkratil a srovnal mi cyklus. Mivala jsem cyklus 45-50 dni, s gynexem do 35 dni.

kami3110
5. led 2018

@dyslovka ne, nic jsem na sobe nepozorovala..

dyslovka
autor
5. led 2018

@lola88 to je pekne 🙂 a o mimi se snazite?

Vsem moc dekuji 🙂

lola88
5. led 2018

@dyslovka snažíme....a včera jsem objevila pozitivní tt 🙂

cranbie
5. led 2018

Me se srovnal cyklus a asi i diky tomu jsem pak do 2mesicu po dobrani otehotnela. Kamaradka to mela na pročísteni od antikoncepce a taky byla spokojena

dyslovka
autor
16. led 2018

@lola88 tak to posilam obrovskou gratulaciiiii ❤

saffy
29. led 2018

Já mám taky pozitivní zkušenost, brala jsem asi čtyři měsíce na srovnání cyklu a pak otěhotněla.

monikaa91
29. led 2018

Ahoj holky. Myslíte, že mi Gynex pomůže, když mi nechodí ms a musím chodit na vyvolávačky? Nebo je to spíš pro ty, co mají dlouhé cykly, na zkrácení?

liliana2016
29. led 2018

Měla jsem a bylo to fajn na srovnání cyklu. Ale nevím, jestli pomohly kapky nebo kontryhelový čaj. Vysadila jsem antikoncepci, začala ho pít, k tomu kapky a cykly jsem měla hned ukázkové. Ale mohla to být náhoda.

fujarka22
29. led 2018

Piju kontryhel a kapu gynex a ms jak hodinky 🙂

rybkaryb
29. led 2018

@monikaa91 mě pomohl kdysi na “odstartovani” cyklu po vysazeni HA (3/4 roku se nedělo nic až gynex zabral během 2mesicu). Teď zkouším první měsíc znova na otěhotnění.

monikaa91
29. led 2018

@rybkaryb Moc děkuji za odpověď. Uvidím, jestli mi taky pomůže🙂

biedronca
29. led 2018

Já si myslim, ze je dokonalá kombinace práve GYNEX a KONTRYHEL. Prece jen jsou to bylinky, atim nic nezkazíte. Jasny, vysledky nějaké půjdou vidět za 3 měsíce nejdrív. Ale za zkoušku na srování cyklu, délky, ovulace atd... za to nic nedáte 🙂
Taky piju kontryhel, celou MS a do OVU - jeden šálek denně. A nad Gynexem uz dlouhoo premyslim, dle pozitivních doporučení.

fujarka22
29. led 2018

Musim rict ze gynex je to nej co jsem kdy zkusila 🙂 i psychicky jsem citila jak mi pomohl,proste uplne jiny po nem.A cykly krasne naskocily po vysazebi HA.Mela jsem i 51 dni,pak 30 pak 48 hruza...a ted 31,34,33....

frndafrrr
29. led 2018

Já jsem měla cyklus pravidelný a chtěla si při plánování přilepšit a naopak mi cyklus rozhazely. Špinila jsem snad půl cyklu, což se mi nikdy nestává.

lalen1
29. led 2018

Ja mela rozhazeny cyklus uz nekolik let.. zkousela jsem hormony, tradicni cinskou medicinu,... a nic nepomohlo.
Mam endometriozu a gynex se nedoporucuje, ale sahla jsem po nem a za 3m uzivani se mi cyklus malinko porovnal-ne uplne ukazkove, ale stacilo to na to, ze se nam povedlo otehotnet po 2cyklech snazeni....a to mi dr tvrdil, ze neovuluji a predepsal clostik, ktery jsem ani nestihla brat..
prvni dcerka je po ivf..
Za me chce se pri nem kontrolovat a upravit si davkovani-i si precist davkovani .. kdyz jsem zacla treba spinit v pulce cyklu, tak jsem ubrala davkovani.. pak zase zvedla. Nikdy jsem nebyla na plne davce..
Nevim jestli jsem otehotnela diky nemu, ale za zkousku se nic neda 🙂

leymea
29. led 2018

Cyklus jsem mela pravidelnej (27 dni), ovulace cca 17DC (hranicni lutealni faze). No rikala jsem ai, ze gynex zkusim. Po trech mesicich nic 🙂 cyklus nastesti porad stejnej, ale neotehotnela jsem 🙂

klarina11
8. bře 2019

Já mám menstruaci po 20 dnech a první měsíc co beru gynex tak jsem to dostala 24.den