Gynex - kdy začít, zkušenosti?

mantada
3. dub 2018

Zdravím 🙂 v únoru jsem tu psala, že po vysazení mám spoždění a proto, že to bylo už dlouho tak jsem minulý týden zašla na injekci. V neděli jsem to dostala a v pátek by mi měl dojít gynex. Myslíte, že můžu začít užívat už v ten pátek (6. den cyklu) nebo mám počkat až na další cyklus a začít od 1. dne?
A vy, které jste užívaly, jaké máte zkušenosti? 🙂

priefi
4. dub 2018

@mantada zkusenosti nemam, ale cetla jsem si o nem, protoze uvazuji, ze si ho poridim. Ma se brat 3 tydny v kuse a pak 1 tyden pauza a zase 3 tydny a tyden pauza....Melo by to byt v pribalovem letaku.

malazrzka
4. dub 2018

@mantada Já ho začala brát hned jak mi přišel a neřešila jsem den cyklu a myslím, že snad ani v příbaláku nepíšou nic o tom, kdy se má začít brát 🙂 takže si myslím, že je to úplně jedno 🙂😉 beru teprve týden, takže zkušenost zatím jinak nenapíšu až na to je strašně hnusnej na chuť 😅😅

dappa
Autor odpověď smazal
Zobraz
alma_
5. dub 2018

Ahoj holky, nevím, jestli to není proti zdejším pravidlům, ale nabízím Gynex k prodeji - viz bazar. Mám dva kousky, kdyby byl zájem🙂

nicol22
5. dub 2018

Mě přišel dneska, mám 5. den cyklu a začala jsem ho brát hned. Na krabičce o tom nic psáno nebylo, jen že se po třech týdnech má dát týden pauza. Ale musím říct, že je to fakt hnusný. Doufám, že to aspoň k něčemu bude. 😁

silvinek
6. dub 2018

Ahoj 🙂 Já jsem začala brát hned, jak jsem si ho koupila a neřešila jsem den cyklu. Jen jsem jedla podle schématu v letáku - 3 týdny a pak týden pauza. Jinak moje zkušenost je, že hned po prvním měsíci užívání jsem to dostala za 30 dní a ustálil se mi cyklus. Do té doby jsem měla cyklus hodně nepravidelný a 2x jsem byla na injekci. A po asi dvou měsících užívání jsem měla ovulaci. Takže za mě spokojenost. A mně to teda i chutnalo 😀

mantada
autor
10. dub 2018

Diky holky🙂 nakonec přišel až včera, tak jsem ho začala brat hned. Snad pomuze☺️

kaaaciii
10. dub 2018

Mně tedy zkrátil cyklus. Místo po 33DC jsem to dostala 29DC, ale za to místo mých zvyknutých 5 dnů jsem to měla 7 dnů a silné.. ☹ takže jsem z toho měla smíšené pocity a teď ho neberu.. Nevím... 😒

mimiveru
10. dub 2018

Zeny, zacala jsem ho brat na zacatku brezna a na konci brezna otehotnela. Jestli to bylo Gynexem, tak diky moc, protoze predtim 8 mesicu nic 🙂

lenickamimi
15. kvě 2020

Ahoj holky ja tedy taky tento měsíc začínám s gynexem piju ho teprve 2 týden měla jsem Duphaston od doktora ale po dobrani Duphastonu čekám už 15 dní MS stále nikde tak přemýšlím už že půjdu na vyvolavacku ale ten gynex beru dal 3x5 denně tak uvidím jestli to k něčemu bude 😔