Gynex k nastartování ovulace, užíváte ho?

pidifrk
19. srp 2015

Ahoj holky,
mám 15.měsíčního chlapečka a protože chci, aby byli děti kousek od sebe a mateřskou mám na dva roky, tak je nejvyšší čas začít se snažit. Problém je ale v tom, že i přesto, že kojím už jen jednou denně-ráno, stále ještě nedorazila menses. Byla jsem na vyšetření, kde doktor zjistil z krevních testů to, že neovuluji, ale tvorba folikuli je vporadku, čili problém u mne bude čistě nastartování cyklu. Vzhledem k tomu, že kojím, tak nechci zatím zkoušet doktorem nabízenou hormonální úpravu cyklu, ale rozhodla jsem se pro kontryhelový čaj a kapičky GYNEX. Je mezi vámi nějaká zkušená uživatelka těchto dvou pomocníků?? Děkuji za názory a přeji hezký den 🙂

salikova
19. srp 2015

Já mela gynex a stihla jsem ho uzivat jen první mesic🙂 Zbytek jsem dala kamarádce a taky ji pomohl 😊

luca16
19. srp 2015

Gynex se může užívat při kojení?

pidifrk
autor
19. srp 2015

@salikova A u tebe byl problem podobný, nebo stejný? A kojila jsi?

pidifrk
autor
19. srp 2015

@luca16 Ano, může.

zuzikakuki
19. srp 2015

Taky jsem uzivala jen mesic a hned byla tehotna 🙂

pidifrk
autor
19. srp 2015

@zuzikakuki a muzu se zeptat, jestli byl u vas duvod k uzivani podobny?

zuzikakuki
19. srp 2015

Ano obdobny i po ukonceni kojeni mi stale nenabehl cyklus a gynex mi nejen nastartoval cyklus ale i pomohl otehotnet

luca16
20. srp 2015

@pidifrk Kontryhel piju už x-stý měsíc a gynex dnes zakoupen🙂 Taky mám problémy s ovulkou a navíc hrozně dlouhými cykly. Dám vědět, jestli to bude mít pozitivní účinek 😉

vlajka1
20. srp 2015

Užívala bych buď jen samotný kontryhel, nebo samotný Gynex. Mám zkušenost s oběma, kontryhel mi pomohl k růstu sliznice, Gynex zbavil cysty. Chce to vyzkoušet 🙂

pall2s
20. srp 2015

Pres rok jsem nemohla otehotnet koupila jsem si Gynex a do 2 mesicu jsem fakt otehotnela.. Tak nevim jestli kapicky opravdu zabrali a neboto byla nahoda a osud.. Tezko rict ale pri. Pouzivani kapek se mi upravila menstruace, ktera se mi zpozdovala kazdy mesic... Takze ja ho DOPORUCUJI!!!!

dusanba
7. lis 2015

Já užívala kontryhelopvý čaj a nakoupila si pak i Gynex, i pro manžela. Otěhotněla jsem nakonec celkem rychle, takže mi doma zbyla 1 nerozdělaná lahvička Gynexu, kdyby měl někdo zájem za lepší cenu.

agneska7
10. lis 2015

@dusanba MATE JESTE TEN GYNEX?

dusanba
11. lis 2015

@agneska7 Už je prodaný.

pidifrk
autor
29. lis 2015

Holky, dlouho jsem se neozvala, ale za me gynex funguje, jsem v 16tt ! 🙂

snezenka123
10. led 2017

@pidifrk mužů se zeptat, jak rychle vám gynex pomohl?já ms mam, ale kojím a těhu se stále nedaří. ..

pidifrk
autor
10. led 2017

Za mesic a pul od zacatku uzivani.

snezenka123
15. led 2017

@pidifrk dekuju. ..začala jsem uzivat v prosinci. .Ms přišla. .. tak snad ted už nedorazí. ..a kolik kapek jste uzivala?

carmilla
29. led 2017

Ahoj devcata, bohuzel po par mesicich od vysazeni HA se u me zacaly opet projevovat problemy s dlouhymi a nepravidelnymi cykly, napr. ted jsem 70. DC, coz je asi muj rekord...pochopitelne hodlam zajit ke gynekologovi - uz kvuli preventivni prohlidce, nicmene odmitam do sebe ladovat zase nejake hormony, kdyz jsem se jednech po letech uspesne zbavila....Rozhodla jsem se dat Gynexu sanci, ac jsem k homeopatii spise skepticka a popisek k lecivu hovorici o jakychsi energetickych drahach ve mne prilis duvery nebudi...Jak jste kapicky davkovaly? A jak se na Gynex koukaji gynekologove, nevite? 🙂

lucahv
11. lis 2017

@carmilla Ahojky, pomohl ti gynex? 🙂

autumn11
11. lis 2017

ja som užívala gynex tri mesiace, lebo som mala úplne rozhádzaný cyklus. K otehotneniu mi síce nepomohol, ale perfektne mi upravil cyklus a konečne mi nemuseli vyvolávať MS injekciou.

lola88
11. lis 2017

Ja uzivam gynex 4. mesic, k otehotneni zatim nepomohl, ale upravil a zkratil mi cyklus. Nez jsem ho zacala uzivat, mela jsem cykly cca 40-50 dnu, s gynexem kolem 30 dnu. I tak jsem na nej nezanevrela jsem a uzivam dal a stale cekame na // na tehu testu 🙂

lucahv
11. lis 2017

@lola88 @autumn11 Dekuju za info 😊 beru ho 14 dni a zatím žádný účinek tak snad když budu trpěliva. Držím palce holky ať se brzy zadari 😊😊😊