Ahoj holky, existuje spousta přípravku, které se mohou pomoci k tom,u aby jsme konečně otěhotněly. Já osobně užívám kyselinu listovou a piji konryhelový čaj a čaj z maliníku. měla jsem nepravidelnou MS a po užívání těchto přípravků se mi MS relativně upravila. Uvažuji, že si koupím jeřáb ptačí, ale nevím, kde je v Brně k sehnání. Budu ráda, když se připojíte a napíšete svoje zkušenosti s různými přípravky 🙂 Popřípadě konkrétně s těmi, co vám pomohly 🙂
Ahoj snažilky,
mohla bych Vás poprosit, zda byste se staly součástí naší Wiki knihovničky Modrého koníka tím, že napíšete své případné zkušenosti s kapičkami gynex? 🙂
Stačí svou zkušenost vložit zde: https://www.modrykonik.cz/gynex/ . Pomůžete tak ostatním ženám, které na MK hledají informace o gynexu a v knihovničce, kterou si tady společně tvoříme, hledají radu, tip, pomoc, zkušenosti. Čím více takových zkušeností v knihovničce bude, tím přínosnější bude tato přehledná forma informací 😉
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji krásný den!
Janča
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám zkušenost se všemi. Kontryhel mi pomohl k nárůstu sliznice. Pila jsem ho dlouho, snad skoro rok. Pije se od 1DC do ovulace 2 hrnečky denně. Jeřáb ptačí - dá se koupit v jakékoli prodejně Zdravé výživy a myslím, že i v lékárně. Po využití jedné lahvičky (vyjde na měsíc) jsem zjistila, že jsem těhotná. Bohužel na začátku 6-tého týdne to samo odešlo, prostě bylo něco špatně. Teď jsem zkusila Gynex. Ze začátku mi po něm nebylo úplně dobře, ale přešlo to. Posunul mi ovulaci z 16DC na 18DC. Dřív jsem vždy před menses špinila, teď po Gynexu sice taky, ale mnohem méně. Teď jsem zase najela na Jeřáb v kombinaci s lékořicí, tak doufám, že už bude cyklus úspěšnější a // na tt najdu a zůstanou tam 🙂
Kyselinu listovou užívám už 2 roky, určitě to neškodí je to vitamín.