Gynex - jak užívat, když nepřijde MS?

prcccek
20. srp 2021

Gynex - spousta z vás má zkušenost. Užívala jsem první měsíc. Teď čekám na MS. Pokud nedojde a test bude negativní, mám i přesto čekat na první den MS, abych ho začala užívat nebo mám začít tak jak se má po té týdenní pauze. Děkuji 🙂

jako_mala_holka
20. srp 2021

Já užívala normálně tři týdny, pak týden pauza atd... Ale mně teda asi nesedl, měla jsem po něm cyklus i 70 dní a strašně bolestivou menstruaci... Pomohl mi až Nosifol 🙂 jak ke zkrácení cyklů, k ovulaci i k otěhotnění

prcccek
autor
20. srp 2021

@jako_mala_holka mám právě teď tu pauzu a buď dnes mi měla dorazit ms. Uvidím zítra a zkusila bych test. Správné bych zítra měla začít znova s gynexem a nevím teda 🤔 ale děkuji za zkušenost 🙂

nikaorev
20. srp 2021

@prcccek Já brala vždy 3 týdny, týden pauzu bez ohledu na to jak se mi posunul cyklus. A já s ním mám tedy dobrou zkušenost. Minulý rok jsem ho brala kvůli srovnání cyklu a pomohl 🙂 Ted jsem ho znovu nasadila kvůli snaze o otěhotnění, tak uvidím jak se to povede 🙂

prcccek
autor
20. srp 2021

@nikaorev děkuji. Takže ikdyby mi to nepřišlo, tak to mám nasadit tak jak to má být jo? 🙂

nikaorev
20. srp 2021

@prcccek Ano, je to bylinná kúra a ne hormonální léčba která by byla závislá na přesných dnech počátku cyklu 🙂 Hlavní je brát ho třikrát denně a radši méně kapek a postupně si navyšovat dávku, než to přehnat hned ze začátku a mít pak opačný efekt - problém s cyklem 🙂 A důležité je protřepání před nakapáním, 21x poklepat dlaní na dno lahvičky 🙂

prcccek
autor
20. srp 2021

@nikaorev teď jsem užívala 3x 5 kapek, zvednu si to teď na 6. Protrepavala jsem, ale nepočítala 😃 ale moc děkuji za napsání 🙂

nikaorev
20. srp 2021

@prcccek Já beru 3x3 kapky 🙂 těch 21 je prý důležité kvůli bioinformacim 🤷‍♀️🙂 takhle mi to říkala moje doktorka, která se právě mj.zabývá i přírodní medicínou. Je to jen taková drobnost, ale tak klidně tu lahvičku poplacam 😀

jako_mala_holka
21. srp 2021

@prcccek není zač, já na něho právě slyšela hodně chvály a u mě na prd 🙁 ale držím palce, aby to u tebe bylo jinak 🍀🌷

ellissskaa
21. srp 2021

Doporučuji na FB skupinku "Tajemství hormonální rovnováhy", dost se tam řeší různé bylinky i užívání gynexu. Není univerzálně vhodný vždy ve všech případech, někdy to chce něco úplně jiného, pokud je problémem třeba spíš estrogenová dominance/nízká hladina progesteronu, pak ten gynex může byt dokonce kontraproduktivní 🤔

levandule_k
21. srp 2021

@nikaorev Bylinky nejsou jenom hezké kytky, co rostou na louce, mají reálné účinky i na hormony a cyklus. A načasování je klíčové.