Gynex - spousta z vás má zkušenost. Užívala jsem první měsíc. Teď čekám na MS. Pokud nedojde a test bude negativní, mám i přesto čekat na první den MS, abych ho začala užívat nebo mám začít tak jak se má po té týdenní pauze. Děkuji 🙂
@jako_mala_holka mám právě teď tu pauzu a buď dnes mi měla dorazit ms. Uvidím zítra a zkusila bych test. Správné bych zítra měla začít znova s gynexem a nevím teda 🤔 ale děkuji za zkušenost 🙂
@prcccek Ano, je to bylinná kúra a ne hormonální léčba která by byla závislá na přesných dnech počátku cyklu 🙂 Hlavní je brát ho třikrát denně a radši méně kapek a postupně si navyšovat dávku, než to přehnat hned ze začátku a mít pak opačný efekt - problém s cyklem 🙂 A důležité je protřepání před nakapáním, 21x poklepat dlaní na dno lahvičky 🙂
@prcccek není zač, já na něho právě slyšela hodně chvály a u mě na prd 🙁 ale držím palce, aby to u tebe bylo jinak 🍀🌷
Doporučuji na FB skupinku "Tajemství hormonální rovnováhy", dost se tam řeší různé bylinky i užívání gynexu. Není univerzálně vhodný vždy ve všech případech, někdy to chce něco úplně jiného, pokud je problémem třeba spíš estrogenová dominance/nízká hladina progesteronu, pak ten gynex může byt dokonce kontraproduktivní 🤔
@nikaorev Bylinky nejsou jenom hezké kytky, co rostou na louce, mají reálné účinky i na hormony a cyklus. A načasování je klíčové.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já užívala normálně tři týdny, pak týden pauza atd... Ale mně teda asi nesedl, měla jsem po něm cyklus i 70 dní a strašně bolestivou menstruaci... Pomohl mi až Nosifol 🙂 jak ke zkrácení cyklů, k ovulaci i k otěhotnění