ahojky holky,chtěla bych se zeptat jak mám užívat gynex? Jelikož mám hodně nepravidelnou MS někdy 56cykly někdy i dele někdy to dostanu dříve .Hlavně mám třeba 3 týdny nafouklé břicho atd a Ms nedojde. A jestli někomu pomohly otěhotnět ?Děkuji
@elinka7295 ja brala 3x denne 7 kapek vzdy jsem zacinala 1DC, ale ja to spis brala na pms ,cyklus jsem mela pravidelny,.jenze kapky mi to pekne rozhazely,..tsk to asi bude muset poradit nekdo jiny …kazdopadne k otejotneni mi to taky nepomohlo☺️ Dost lidem co tady ctu to ale pomohlo☺️Me vice sedl Drmek
@michaelarousova a myslíte ze by mi to tu MS mohlo dat nako do kupy ? Když ovulaci mám teda aspoň v to doufám .
Někomu gynex sedne a někomu ne....musí se to vyzkoušet 🤷🏻♀️
Brala jsem 2x denně 7 kapek...zmírnil menstruaci, i menstruační bolesti, psychicky jsem se cítila lépe....prvních 14 dní užívání se zhoršila pleť a vlasy, pak se to ale zlepšilo, bylo to tím, jak se tělo čistilo. 2.měsíc užívání jsem otěhotněla....ale nedopadlo to....
Ms ti srovnat samozřejmě může, i nemusí, jak už jsem psala, musíš to vyzkoušet 😊
Bere se 3 týdny a týden pauza 😊
@izzylka dobře děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vážně nikdo neví ?😱😩