Gynex - jak ho užívat při nepravidelné menstruaci?

elinka7295
27. črc 2021

ahojky holky,chtěla bych se zeptat jak mám užívat gynex? Jelikož mám hodně nepravidelnou MS někdy 56cykly někdy i dele někdy to dostanu dříve .Hlavně mám třeba 3 týdny nafouklé břicho atd a Ms nedojde. A jestli někomu pomohly otěhotnět ?Děkuji

elinka7295
autor
27. črc 2021

Vážně nikdo neví ?😱😩

michaelarousova
27. črc 2021

@elinka7295 ja brala 3x denne 7 kapek vzdy jsem zacinala 1DC, ale ja to spis brala na pms ,cyklus jsem mela pravidelny,.jenze kapky mi to pekne rozhazely,..tsk to asi bude muset poradit nekdo jiny …kazdopadne k otejotneni mi to taky nepomohlo☺️ Dost lidem co tady ctu to ale pomohlo☺️Me vice sedl Drmek

elinka7295
autor
27. črc 2021

@michaelarousova a myslíte ze by mi to tu MS mohlo dat nako do kupy ? Když ovulaci mám teda aspoň v to doufám .

izzylka
27. črc 2021

Někomu gynex sedne a někomu ne....musí se to vyzkoušet 🤷🏻‍♀️
Brala jsem 2x denně 7 kapek...zmírnil menstruaci, i menstruační bolesti, psychicky jsem se cítila lépe....prvních 14 dní užívání se zhoršila pleť a vlasy, pak se to ale zlepšilo, bylo to tím, jak se tělo čistilo. 2.měsíc užívání jsem otěhotněla....ale nedopadlo to....
Ms ti srovnat samozřejmě může, i nemusí, jak už jsem psala, musíš to vyzkoušet 😊
Bere se 3 týdny a týden pauza 😊

elinka7295
autor
27. črc 2021

@izzylka dobře děkuji