Gynex. Ale proč?

paumerka
20. dub 2020

Ahoj všem jsem necelé 4 roky po porodu a s manželem se nechranime celé 4 roky a za boha nemůžu otěhotnět.vubec jsem na to nemyslela.no a teď se snažíme 3 měsíc a prostě nic.byla jsem u dr ze jsem měla pozitivní test a ms nepřišla pak přišla po 3 dnech.ten mi řekl že si mám koupit gynex kapky ale proč když má mám docela pravidelnou sem tam 2 dny zpoždění.jo a beru léky na stitnou žlázu.a otázka je proč mi doporucuje gynex na těhotenství když nechce abych byla v tom.je mi 30let a léčím se necelé 2 roky.co si myslíte máte někdo zkušenost?

tasimia
20. dub 2020

@paumerka myslím, ze to ti neřekl, že nechce aby si byla v tom 🙂. Pokud jsem teda správně pochopila co si napsala. Jinak gynex je na podporu otěhotnění, jen bylinky. Nic co by to ublížilo.

paumerka
autor
20. dub 2020

@tasimia řekl mi ze teď momentálně nechtěl by abych otehotnela jde mi o život a dítěti prý taky stitku mám opravdu špatnou

tasimia
20. dub 2020

@paumerka tak proč si to nenapsala rovnou? No to je jedno.. každopádně asi ví proč ti doporučuje neotěhotnět.

paumerka
autor
20. dub 2020

@tasimia a proč mi řekl že si mám koupit gynex na otěhotnění je tam psané že dr nechce abych otěhotněla

tasimia
20. dub 2020

@paumerka a kde to máš psané? Já to nechápu 🙂. Každopádně bych se teda asi zeptala ho, ne?

agneska7
20. dub 2020

Zeptej se přímo Dr a když ti jde o život proč jako chceš dítě ? děti chceš nechat bez mámy ? To fakt nechápu

sofieadam
20. dub 2020

Doporučil Ti gynex, protože je to bylinný přípravek na celkové vyladění ženského organismu, jak z energetického tak hormonálního hlediska. Pokud Ti nyní nedoporučuje otěhotnět, tak se chraň a počkej, až budeš v pořádku. Gynex Ti k tomu určitě může pomoci.

makronka222
20. dub 2020

Tak predepsal ti akorat bylinky na podporu tehotenstvi, kazdopadne varoval te, ze ted neni kvuli tvymu zdravotnímu stavu vhodna doba na tehotenstvi. Zakazat ti to ale nemuze... a lhat o kapkach ti take nemohl, kdyz si rikala, ze mas soupnuty o 2 dny menzes a snazeni furt nic... Proste ti to jen doporucil. Zbytek je na tobe. Tak co chces teda ty? Nebo co ti vadi na doktorovi? Logicky uvazuj, doktor ti doporucil ted dite nemit. Tak si ho nedelej. Prece nechces ohrozit dite, ne? Trochu mysli

levandule_k
22. dub 2020

a nebylo by lepší napřed trochu pořešit štítnou žlázu a pak se snažit o mimčo?

paumerka
autor
22. dub 2020

Stitku mám pod kontrolou beru léky a Dr říkala že operaci tak za 2 roky ale to už mi bude 35

roxanalit
22. dub 2020

@paumerka kolik mg bereš euthyrox a proč operace za dva roky až? Já mám teď v červnu 2 roky po odebrání štítné žlázy , beru Euthyrox 150mg a vše ok. Pokud Dr nedoporučuje otěhotnění nechápu proč nepreferuje polecit štítnou žlázu nebo zvolit k operaci, na co pak čeká tedy ?

paumerka
autor
22. dub 2020

Já beru propycil a ještě jeden ne ten jak máš ty nevím mám na rozmyslenou 2 roky mi řekli ale teď tam nejdezdim kvůli tomu covi.vubec nevím nechávám to na dr ale mimi bych chtěla.

roxanalit
22. dub 2020

@paumerka tak tou nech volný průběh a samo se to srovná a když zjistíš, že jsi těhotná tak uvidíš co Dr poví, buď otěhotnět teď nebo pak až za pár let nebo ty dva roky.

paumerka
autor
22. dub 2020

Jasně chci mimi ale když to nepůjde nevadí hold budu mít jen jedno uvidíme zda se povede děkuji