Dobry den, prvni den cyklu jsem zacala s gynexem, ted mi ms meska uz tri dny. Tehotensky test bohuzel negativni. Myslite ze to ma na svedomi gynex?😀 cyklus mam jiz tri roky pravidelny, ne-li o den driv.
@nikjean protoze se snazime o miminko a cetla jsem ze to zenam pomohlo.
@slunecnice156 Jak dlouho se snažíte? Pokud krátce, není třeba si ničím "dopomáhat", ber pouze kyselinu listovou a užívej si sexu. Gynex se užívá na srovnání cyklu, může ale nastat právě opak, což se povedlo pravděpodobně zrovna u tebe.
@nikjean hmm achjo tak myslis ze teda ho nemam brat dal? Mam treba problemy s pleti a ta se mi dost zlepsila. Ted to byl ctvrty cyklus
@slunecnice156 Sama musíš zvážit, zda má pro tebe gynex větší přínosy, abys ho užívala dále. Jak jsem říkala, gynex srovnává cyklus, ale může ho i rozhodit. Samozřejmě ti neřeknu se 100% jistotou, že právě gynex ti cyklus rozhodil, může to mít jakoukoliv příčinu - např. u mě je to vždy nadměrný stres. Nicméně, tělo není stroj, takže to, že si dosud měla cyklus pravidelný neznamená, že se to teď nemůže změnit.
@nikjean jasne tomu rozumim. Zvazim to. Dekuji za tve komentare.
@slunecnice156 Nemáš zač. Pokud se snažíte teprve 4. cyklus, není třeba fakt panikařit. Je to ještě velmi krátká doba. Zbytečný stres kolem a upínání se na těhotenství všechno ještě zhoršuje a početí oddaluje. 🙂
Ahoj, když jsem brala gynex, tak mi taky způsobil zpoždění, asi o 14 dní. Brala jsem ho další měsíc a skoro celý měsíc se mi střídala menstruace se špiněním. Po vysazení to hned ustálo.
Uz ho neberu. Neni to nic pro me.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@slunecnice156 Ano, je možné a dost pravděpodobné, že právě gynex ti způsobil zpoždění. Když máš cyklus pravidelný, proč si začala gynex užívat?