Má tu některá zkušenost s ordinací gynekologie Gynem v Praze Kobylisích? Přístup,pečlivost,ceny,nadstandardní příplatky...?
Nemyslím IVF Centrum, jde mi o ordinaci Pod Náměstím...
Díky!
Ahojky, já můžu též doporučit. Přešla jsem do Gynemu loňského roku v červnu (původní gynekolog se mi nevěnoval tak jak bych si představovala). Chodila jsem k dr. Khutorské, ale výbornou zkušenost mám i s panem Vlčkem (ten je teda na IVF centru). Nyní jsem v 10tt a chodím k panu Koreckému - vše vysvětlí, poradí. Maximálně se ti věnují - za mě dobře investované peníze. Gynekologie se platí 2.000,- ročně.
@pajusenka holky,moc dekuju,uz jsem se rozhodla ze gynekologa zmenim. Jsem aktualne po spontanim potratu a chci se do toho pustit znovu,ale s tim pocitem,ze nekoho zajimam a ne ze jsem po 10 min venku v cekarne s hromadou otazek v hlave a s pocitem,ze to jde asi i trochu jinak. Jsem rada za dobre zkusenosti.
já se můžu přidat k holkám v ivf centru jsme chodili k mudr vlčkovi,když to řeknu s nadsázkou - slíbil nám mimčo a slib taky plní,pak jsem přešla na gyndu gynemu k mudr koreckemu a jak pisi holky,casu na otazky a odpovedi habadej,vzdycky jdes na cas,sestricky super,vysetreni ani na konci tehu neboli jo a hrozne se mi libi,ze nemaji na vysetrovani tu klasickou kozu,ale takovy sikovny kresilko 🙂
Diky, ja jim tam uz psala - volno maji jen ti dva novi doktori u kterych na strankach neni nic napsano Mudr. Racková a Mudr. Vláčil. Máte s nimi nějakou zkušenost?
Pripojuju se k diskusi..taky hledam gynekologa..
MUDr. Rackova úplně nejlepší !!!!!
@handulkak Musím říct, že jak nejsem komplikovaný pacient, takže spíš počítám s tím, že zaplatím vždy když přijdu - tedy jednou za rok, tak mi to za ty peníze stojí. Příjemné prostředí, všichni milí... odejít k nim byla dobrá volba. A nedivím se, že lhůty na přijetí nových pacientů jsou tak dlouhé
Jsem tam registrovana tak 5 let, vystřídali se u mě 4 lékaři ale dr.Rackova nema konkurenci
Lacheta, Vlček, Korecky,nějaká p.doktorka s přízvukem, a nakonec p.dr. Rackova
Ano, dr. Rackova je úplně super!!!! a to jsem vždycky preferovala chlapy , všechno se mnou vždycky probrala, připadala jsem si ze mluvím s kamarádkou a velmi pecliva, vyšetření bezbolestny no proste jsem z ni nadšena
Holky, muzu se zeptat, co navic mate, kdyz zaplatite 2000 rocne a jdete jednou nebo 2x na preventivni kontrolu. Pripadne 6000 za tehotenstvi? Resila jsem to pred 3roky,kdy moje gyndarka sla do duchodu a v Praze je to u gynekologu oblibeny sport. Dokonce mi zrusili i kontrolu, kdyz jsem odmitla zaplatit. Jako chapu, ze je pak lekar mozna milejsi, ale pece je stejna a na pojistovnu,ne?
@ssandy oproti jine gynekologicke ordinaci jsou mnohem lepe vybaveni.
Sestricky i lekari jsou vzdy příjemní. Nikdy se mi nestalo, ze by někdo mel spatnou naladu.
Maji detsky koutek
Jogu pro tehotne
Predporodni kurzy
Ja osobne bych se k byvale lekarce nevratila. Jsem rada, ze jsem tam presla.😉
@handulkak takze hlavne atmosfera? Predpokladam, ze joga se plati zvlast nebo je to v cene? Pece je ale stejna a vykazovana na pojistovnu?
Me totiz registrovali v nove ordinaci, asi na 3.kontrole si rekli i penize, nejprve 4tis a pozdeji 8tis.Kdyz jsem chtela vedet za co konkretne, tak tam byly i veci, co standardne hradi pojistovna, takze jsem s diky odmitla. Mozna mam ted nalepku jako neplatic, ale lekar ma stale stejne profesionalni chovani. Sestricka me celkem nezajima. Kdyz chci fotku, tak si ji zaplatim, zrcadla take.Tak nejak hledam duvod, proc tedy platit.
@ssandy Joga se plati zvlast.
A ano delaji to same co jinde, hradi to pojistovna.
Ale jak rikam, nikdy jsem necekala dele nez den na kontrolu, leckdy me vzali jeste ten den.
Volam i ohledne blbosti a nikdy sestricky nejsou nepříjemné.
A to se mi predtim nestalo. Sestra vecne nepříjemná, cekacky az 14 dni - coz z akutnim problemem super.
Doktorka mi odmitla napsat zadanky, musela jsem ji pomalu na kolenou prosit.
A vysetreni od ni bolelo, vzdy.
Tady se mi to nikdy nestalo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@journals Ahoj, chodím asi od 8tt k panu doktoru Koreckému. Považuji to za investici, které nelituji. Prostředí super, sestřičky ochotné a vždy k dispozici. Kdy se člověk objedná, jde na řadu. Pan doktor si vždycky udělá dost času, žádné šup šup. Vše se snaží vysvětlit, UTZ při každé návštěvě a vyšetření bezbolestné. Nikdy jsem odtamtud nešla s pocitem, že něco nebylo dostatečně vysvětleno nebo že by to odflákli. Navíc tam mají i screeningy a monitor, takže v podstatě celé těhotenství až na úplný konec lze zvládnout tam.