Ahoj. Jsem objednaná na preventivní prohlídku ke své gynekoložce. Už víc jak rok jsem tam nebyla. Má pořád plno a je těžké u ní sehnat volné místo. A zrovna na termín prohlídky mi vycházejí plodné dny. Ovulační testy sílí a my se snažíme o miminko.
A tak se ptám, zda-li je vhodné či nevhodné mít pohlavní styk den/dva před prohlídkou? A nebo mám prohlídku přesunout na jindy? Jenže na nový termín budu muset zase čekat hrozně dlouho...
Sex před prohlídkou vůbec nevadí. 🙂
No já jsem se mu vyhýbala, protože nevím jak tam jsem "postavená", ale i po vysprchování to ze mě teče i dva dny 😀 Ale ve vašem případě, kdy se usilovně snažíte, se to dá pochopit a určitě se tě nebude štítit...
Muj gynekolog to nemel rad,protoze spermie pak zkresluji vysledky cytologie. Takze vzdy dva dny pred sex nebyl. Me to prijde i trapny,kdyz pak ze me tece jeste sperma a gynekolog si toho samo vsimne....
Ja bych to neresila, maximalne bych ji rekla, ze se snazite o miminko a mas plodne dny tak jste meli sex. 😉 kdyby byl problem tak Te preobjedna 😉
Nevím, jestli si toho tenkrát lékař všimnul nebo ne, ale nic neříkal... a po 14 dnech jsem se objednávala znovu se 2 čárkami na testu, po 10 měsících snažení... tak třeba to taky vyjde 😀
2 dny v pohodě, den před se nedoporučuje, ztěžuje to diagnostiku
Tak tohle mě teda fakt nikdy nenapadlo řešit... mám sex kdy chci, neomezuju se 😀
Jsem netušila, že tahle poučka o tom, že se před prohlídkou na gyndě, nemá souložit, kvůli spermiím, je tak neznámá/nepochopená.
Když jsem to příteli říkala, stejně mě k tomu přesvědčil 😂 ale doktor mi na to nikdy nic neřekl. Ať mi dělali starou cytokogii,nebo tu novou do roztoku, tak v pohodě. Jen jednou jsem musela 2x po sobě a to první byla na sklicko a bylo mi řečeno, že mám, a tu zkratku už nevím, ale mělo to znamenat " nejasné výsledky " a druhé do roztoku naprosto čisté a to jsme před styk neměli ani v jednom případě
@piggy123 já ziram... přece jeden večer se to dá vydržet... bez sexu ne? Mě by bylo teda na gynde trapne... jdu tam vždy vymydlena a stejne mi je nepříjemné, když Dr má obličej od mého orgánu 5cm🙂)) ps: jestli se o mimco snažíte a není ti přes 40 let, tak je jedno jestli to vyjde tenhle měsíc nebo další ne? Prevence je důležitá a úplně neobjektivní, když tam člověk půjde s ne úplně čistým štítem😉 to tam ani nemusíš chodit...... a vyprávět to lékaři na místě mi přijde úplně nejtrapnejsi... víte pane doktore, to není infekce, to je sperma........... to bílé😉)
Právě, že mě to taky přijde nevhodné a trapné, kdybych tam šla den či dva po sexu. Jenže je mi 30 a už se snažíme téměř rok a navíc mám hrozně nepravidelné cykly, takže to není jen tak...
Jen mě zajímalo, jak to dělají ostatní dámy. Koukám že je to tak půl na půl 😂 Občas si říkám, chudáci doktoři, nikdy neví, jaké překvapení na ně vybafne 🙈😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Proč bys nemohla mít pohlavní styk před prohlídkou u doktora? On to neví a je mu houby do toho, cos dělala večer před tím. 😀