Gynekolog v Praze s lidským přístupem

zuzana_ha
29. srp 2017

Ahoj, prosím, doporučte mi gynekologii /gynekologa v Praze, s lidským, vstřícným přístupem, cenově dostupný. Děkuji moc. Pěkný den.

astyna
29. srp 2017

rozhodně mudr. nováková - gynekologie anděl - sídlí na pankráci 🙂 jezdím za ní od Troji a neuvažuju o změně. Super baba 🙂

kacasa
29. srp 2017

@astyna spolupracuji s pojistovnami?

kacasa
29. srp 2017

Jeste... pokud delaji ster pri nejakem problemu.. diagnostikuji ihned? V ordinaci, nebo to posilaji do laborky?

ivaze
29. srp 2017

Mudr. Ivana Kucerova,hezkou moderní ordinaci má na Andelu, výsledky zasílají mailem, platí se roční poplatek 600

astyna
30. srp 2017

@kacasa

Ano, ani nechtějí peníze za těhotenské balíčky nebo roční poplatky, jako jinde. Diagnostikuje AescoLab (nebo tak nějak se to píše), záleží, co se diagnostikuje, něco je ten den něco do týdne (třeba GBS). Oni sami ne. Je to jen ordinace.

kacasa
30. srp 2017

@astyna jde mi jen o vag. mikrofloru..urcit, zda je tam kvasinka, ci bakterie, ci je to OK..nekteri lekari maji mikroskop a vidi to hned. U meho lekare to trva min. 4 dny..a to mi prijde strasne cekat na vysledky..zdrzuje se tak lecba.
Premyslim o zmene lekare. Diky za info

astyna
30. srp 2017

@kacasa

Ty jo, tak to nevím. Mě to nikdy nedělali...na preventiku zvou každý rok, udělají stěr, ale já tam pak už nevolala, že prý kdyby něco, ozvou se sami...

kacasa
30. srp 2017

@astyna Šťastná to žena 🙂

astyna
30. srp 2017

@kacasa

Já jsem si zase užila záněty močáku 😀 až mi jedna stará paní lékárnice poradila čaj s medvědicí lékařskou, a bylo po zánětech...když se mi to zase rozjíždělo, stačil jeden šálek a měla jsem pokoj.

Jednou mi čaj omylem vypil přítel a pak se divil, proč pořád běhá na záchod :D

hani1234
30. srp 2017

Já jsem spokojena s MUDr Renata Kavanová na Poliklinice na Národní 😉

fifilady
30. srp 2017

Za sebe mohu doporučit - MUDr. Jiří Škultéty na Strossmayeráku. Většího pohodáře a odborníka zároveň jsem nezažila. 😉

jaja01k
30. srp 2017

MUDr Rozsypalova, Dolni Chabry. Jsem moc spokojena. Pani doktorka i sestricka jsou mile a ochotne, vzdy jdu do ordinace bez cekani presne na cas. Neplati se zadna registrace ani rocni poplatky. Za cele tehotenstvi jsem nezaplatila ani korunu, ani za NT screening, ktery pani doktorka dela sama.

zuzana_ha
autor
30. srp 2017

@astyna dekuji moc, recenze jsou super. Potrebuji nutne odbornika na svem miste tak se zkusim k pani doktorce objednat/prejit.

andiienka
30. srp 2017

Velmi doporučuji GynPlus na Vinohradech, ul. Krkonošská. Dělá tam rodina Hynků (maminka Mudr. Hynková, syn Karel a snacha Blanka plus Mudr. Chot. Byla jsem u všech, všichni velmi vstřícní a milí...Nedám dopustit na Blanku Hynkovou a pana doktora Chota. Platím 400 Kč/rok 🙂

zuzana_ha
autor
31. srp 2017

@andiienka děkuji, vyzkouším, už jsem objednaná 🙂