Ahoj holky...🙂
Prosím o radu. Ráda bych si v Brně změnila gynekoložku a nějak se nemůžu rozhodnout kam se objednat. Můžete mi prosím někoho doporučit? Děkuji moc 🙂
Gynekologické centrum Šárka, Vranovská.
Chodila jsem k paní dr. Strmiskové (když jsem ještě bydlela v Brně) a byla fajn.
MUDr. Kubíčková na Orlí v centru Dvořák - nové pacienty bere 😉
Chodím do Sanatoria Helios na Štefánikove 🙂 a k dr. Fischerovi.
Taky jezdím do Heliosu k Mudr.Fischerovi. 🙂 🙂 🙂
též doporučuji Šárka Kutálková, gynekologické centrum
Za me Gynekologie Rubin, vyborne reference na znamy lekar .cz a moc prijemna pani doktorka Hošková i sestricka 🙂
Sanatorium Helios dr. Bilkova. Neskutecne hodna pani doktorka 🙂
MUDr. Nevrlka (stará poliklinika Židenice, ul.Kuklenská). Výborný lékař 🙂
Děkuji moc za za doporučení 🙂
JJ taky si to myslím ?🙂 chodím k Dr Kutálkové od té doby co svou ordinaci otevřela a je super.
Paní doktorka Dufkova v Řečkovicích.
Dr. Kutalkova je úžasná!
@paracka
@michalka83 Děvčata, můžu se zeptat, jestli vám dr. Fischer v těhotenství dělal při každé poradně UTZ? A celkově jak probíhá jeho každá poradna v těhotenství (co vše udělá). Mně můj Dr.dělal jen 3 UTZ a byla jsem celkově z jeho péče zklamaná, a tak bych ráda při budoucím druhém těhu lepší péči. Moc díky!
@selvinka Pan dr.Fischer mi dělal při každé kontrole vnitřní ultrazvuk.Já jsem tam od 17tt chodila skoro každý týden,protože se mi zkracoval čípek a tvrdlo mi břicho.Opravdu to bral zodpovědně a chtěl mě vidět častěj.A ke konci mi sestra dělala ozvy.A v 35tt mě odeslal na Obilňák.Tak pak jsem docházela tam.Já jsem s péči pana doktora naprosto spokojená a neměnila bych ho za nic 🙂 🙂 🙂
@jajyna Ja byla s peci v tehotenstvi maximalne spokojena. Bohuzel jsme se prestehovali tak nevim jak to ma aktualne. Naposledy jsem tam byla ke konci roku 2015 a to nt screening jeste nedelala.
V te dobe ale mela zlatou sestricku a vse v tehotenstvi mi srozumitelne vysvetlila ikdyz problemy byly. Take nemela problem kdyz jsem odmitla triple test. Celkove mi jeji pristup vyhovoval a soucasny gynekolog neni zdaleka tak prijemny jako ona 😉
taky jsem moc spokojená s MUDr. Bílkovou z Heliosu (ultrazvuky teda jen na začátku a pak standartně screeningy, jinak jen poslech srdíčka naslouchátkem)
Já chodím k MUDr. Čoupkové v Žabinách. Maximální spokojenost. 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vevebubu sanatorium helios, stefanikova 12,brno kr.pole a tam mudr.Kovacova nebo mudr. Fiser 😊😉