Gynekolog České Budějovice - odmítl partnera u UTZ.

petula.bir
16. srp 2019

Ahoj holky, chci se zeptat zda nevíte o dobrém gynokologovi v Č.Budějovicích.
Nyní chodím k MUDr. Liškovi jsem u nej od cca 16.let ... chodila jsem k němu i v době 2.tehotenstvi, potratu proste vždy, jsem s nim spokojená - nikdy nic nezanedbal a vše vysvětlil. Ale teď nastal problém protože se s přítele snažíme o miminko (již se povedlo ale nakonec byla revize v 10tt) tak mě zarazil přístup doktora a sestry když jsem chtela, aby přítel byl u ultrazvuku miminka semnou. Lékař odmítl a sestra řekla, ze si to lékař nepřeje z důvodu, ze v ordinaci je málo místa. Přítel tak zklamaný seděl v čekárně a já brecela na křesle protože mi musel říct, že to není prosperující těhotenství a bude se muset ukončit. V tu chvíli jsem přítele chtela mít u sebe a, aby mě držel za ruku.
Nevíte o někom komu partner u ultrazvuku nevadí? Chci, aby chodil semnou a nikdo nekoukal přes prsty 😔

zelenaesmolda
16. srp 2019

Ja bych si hlavne nejdrvi zjistila jestli ma na tohle doktor pravo a resila to popripade s lekarskou komorou protoze prejit k jinemu dr. je sice reseni ale na druhou stranu pokud dela neco,na co nema pravo tak je treba to zarazit.

korneliusa
16. srp 2019

Až budeš mít jiného, tak by bylo dobré, napsat mu stížnost, jako zpětnou vazbu. Tohle je hodně neprofesionální a necitlivé. A pokud by nereagoval a neomluvil se, tak tu stížnost poslat výš. Když si to vsechny necháme líbit, nikdy se to nezmění.

zelenaesmolda
16. srp 2019

@korneliusa
presne tak!

denissima
16. srp 2019

Ahoj, já chodím k MUDr. Haouiové (je v tom zdravotnickém zařízení na Šumavě) a s manželem teda nikdy problém neměla, naopak mi na první kontrole řekla, ať příště přijde se mnou. Od té doby chodil se mnou pokaždé (teda během těhotenství samozřejmě).

zelnahlava
16. srp 2019

@denissima jo, paní doktorka i sestřička jsou skvělé 🙂