Ahoj holky, chci se zeptat zda nevíte o dobrém gynokologovi v Č.Budějovicích.
Nyní chodím k MUDr. Liškovi jsem u nej od cca 16.let ... chodila jsem k němu i v době 2.tehotenstvi, potratu proste vždy, jsem s nim spokojená - nikdy nic nezanedbal a vše vysvětlil. Ale teď nastal problém protože se s přítele snažíme o miminko (již se povedlo ale nakonec byla revize v 10tt) tak mě zarazil přístup doktora a sestry když jsem chtela, aby přítel byl u ultrazvuku miminka semnou. Lékař odmítl a sestra řekla, ze si to lékař nepřeje z důvodu, ze v ordinaci je málo místa. Přítel tak zklamaný seděl v čekárně a já brecela na křesle protože mi musel říct, že to není prosperující těhotenství a bude se muset ukončit. V tu chvíli jsem přítele chtela mít u sebe a, aby mě držel za ruku.
Nevíte o někom komu partner u ultrazvuku nevadí? Chci, aby chodil semnou a nikdo nekoukal přes prsty 😔
Až budeš mít jiného, tak by bylo dobré, napsat mu stížnost, jako zpětnou vazbu. Tohle je hodně neprofesionální a necitlivé. A pokud by nereagoval a neomluvil se, tak tu stížnost poslat výš. Když si to vsechny necháme líbit, nikdy se to nezmění.
@korneliusa
presne tak!
Ahoj, já chodím k MUDr. Haouiové (je v tom zdravotnickém zařízení na Šumavě) a s manželem teda nikdy problém neměla, naopak mi na první kontrole řekla, ať příště přijde se mnou. Od té doby chodil se mnou pokaždé (teda během těhotenství samozřejmě).
@denissima jo, paní doktorka i sestřička jsou skvělé 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja bych si hlavne nejdrvi zjistila jestli ma na tohle doktor pravo a resila to popripade s lekarskou komorou protoze prejit k jinemu dr. je sice reseni ale na druhou stranu pokud dela neco,na co nema pravo tak je treba to zarazit.