Ahoj holky, prosím nemáte někdo zkušenost s GS MimiStar? Děkuji za příspěvky 🙂
Já jsem začala brát minulý týden a piju ještě kontryhelový čaj 🙂 Dr. mi GS dala, protože jsem předtím hodně let brala antikoncepci a prý je v tomto případě fajn. Jsem v klidu a pohodě a těším se 😎
Ja jsem taky na mimistar slysela samou chvalu, kamaradka vysadila antikoncepci a zacala rovnou brat prave mimistar a bylo to raz dva.. 🙂 Ale tezko rict, jestli to bylo tim nebo ne.. Kazdopadne ja to pomerne zkoumam, protoze kdyz jsem nemohla otehotnet, zkousela jsem vsechno mozne a musim rict, ze tohle se mi moc libi, kdyby to tenkrat bylo, rozhodne bych do nej sla. 🙂
@ominki
@1slunecnice
@jahodarka Holky a ten GS MimiStar je i na předpis, nebo jen za hotové v lékárně? A kolik to cca stojí, prosím? Děkuji 🙂
@lacime jeste jsem koukala, ze tady se daji objednat vzorky zdarma http://www.gsmimistar.cz, tak to muzes zkusit. 🙂
Holky, jděte raději do vitamínů Inofolic 🙂 antikoncepci jsem brala 4 roky a mám nějaké rozházené hormony teď...už je to 2 roky, co ji neberu, ale stejně mám velké problémy s tím, abych to vůbec dostala 🙂 byla jsem bez menstruace půl roku a pak mi doktorka doporučila Inofolic, Mamastar a nebo ještě jeden vitamín, který tady tu novinku s vitamínem Inositol začal, ale ten je právě kvůi tomu zbytečně drahý....a když jsem hledala na netu, který z těchto tří vybrat, zjistila jsem, že Mamastar je snad ještě dražší, protože v jedné pilulce, je mnohem méně obsahu toho vitamínu, proto se mají brát až 3 pilulky denně 🙂 nejlíp prostě vyjde Inofolic 🙂 a v různých lékárnách mívají akce 3+1 zdarma a tak 🙂 pak vás to jedno balení vyjde do 300 🙂 a je to úžasná věc 🙂 normálně mi rozběhla menstruaci bez hormonů a dostávám to 🙂 hurááá 🙂 snad vše funguje tak, jak má a snad se nám brzo podaří i to mimčo 🙂 jo a Inofolic je jako rozpustný prášek, ale vůbec se toho nebojte, já tady ty rozpustné věci nenávidím a nikdy to nevypiju, ale toto je úžasné 🙂 je to úplně bez příchutě 🙂 a já si to dávám ještě do čaje 🙂 takže pohoda 🙂 snad jsem vám poradila trošku 🙂
tak jsem si porovnala obě varianty jak GS Mimistar a Inofolic oba obsahují v jedné tabletě/sáčku:
Inositol 2g Inofolic a 700mg Mimistar a
kyselinu listovou Inofolic 200mg a Mimistar 266mg
k tomu má ještě Mimistar nějaké vitamíny jako jód, zinek horčík, B, C atd. a Inofolic nemá nic ... nemám žádnou zkušenost spíš jsme se dívala na recenze a podobné diskuze a před třemi dny jsme si koupila Mimistar právě kvůli jódu, ale na oboje jsme slyšela jen chválu. Neužívám tedy tři tablety, zatím zkouším jen jednu tak uvidíme 🙂
@renca_1 Ahoj, mně se Mimistar taky víc líbí proto, že obsahuje víc látek, hořčík, listovku a ten inositol, je to dobrá kombinace 🙂
@ajcak
@1slunecnice
@ominki
@lacime
po půl roce snažení jsem začala brát GS mimistar, nedobrala jsem ani jednu celou krabičku a nyní jsme 10tt., možná je to jen shoda náhod, možná to chtělo opravdu podporu, třeba jen tu psychickou 🙂
Tak to je krásná zpráva, moc gratuluju 🙂 Těžko říct, Mimistar asi účinkuje na víc frontách, fyzické i psychické 🙂
Holky, já jsem po dlouholetém braní HA vysadila a za půl roku začala užívat GSMimistar - 2 měsíce, chvíli pauza a teď obyč. k. listovou a těhotná nejsem. Není to zaručené. Teď se budeme s manželem o miminko snažit 6. měsíc, tak už to snad klapne. Začínám o všem dost přemýšlet, co kdyby to bylo až za dýl.. Na psychice mi to moc nepřidává...
Uvažuji nad ním..
Holky, nestalo se některé z Vás při užívání mimistart, že měla problémy s močákem? Pálení, časté chození atd.? Děkuji
@sarka49
Ahoj,mam to stejne.Snazime se 2roky a brala jsem uz vselicos a nic nepomohlo.Tak zkusim tyhle vitaminy.Kamaradka mi doporucila Gynex kapky.Jsou pry fakt super a nejez ze vse daji doporadku ale podporujou i psichyku.Takze pujdu do Vitaminu a Gynexu a uvydim.Jinak drzim palce.
@pavlinabusser držím pěsti 🙂
Zatím beru mimistar s gynexem 2 měsíce a nic, doporučuje se aspoň 3 takže to chce asi více trpělivosti a taky i peněz 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, začala jsem ho brát před měsícem, mám doma 2 krabičky. Ale kromě toho mi ještě doktorka předepsala Clostilbegyt a Pregnyl, takže jsem podpořena na více stranách, aby to vyšlo.