Zdravím všechny ženy a dívky 🙂 které se snaží dosáhnout svého cíle. Která z vás je také tak vyzbrojena vitamíny, co máte za zkušenosti právě s červeným grepem, hodně jsem tu četla, že právě grepfruit napomáhá k lepšímu růstu děložní sliznice a k plodnemu hlenu. Tak jdem na to děvčata, náš cíl je (dočkat se miminka ❤️) všem přeji hodně štěstí 🍀
@lenickamimi ja mela ovulaci vcera, a dnes me zaskocilo tmave hnede spineni, snad to nebude nic vazneho🥺 kazdy mesic neco jineho😀😀 v tom tele aby se cert vyznal😏😀
Tak pak dej vedet, jestli grep pomohl k ovulce 😊 zkusila bych ho taky😊 ikdyz ho moc nemusim🥵😀
@kvetuska145 já tedy ho jim teď druhý měsíc, plus kapu 3x5 gynex a dnes jsem začala brát clostik na podporu ovulace, tak Teda jsem zvědavá co bude 😂😂
@lenickamimi tak zkus posledni tyden pred ovulaci zvysit ty kapky gynex. Treba na 7 kapek 🥰 ale jak chces 😊
@kvetuska145 už se stalo 🙂, od dneška jsem zvýšila dávku, děkuji 👍
@lenickamimi ja to taky tak delala a tenhle mesic ovulka suprová😊 ted uz jenom zase cekat😀
mě ten grep kdysi hodně fungoval na ten plodný hlen
@cinam no právě že před ovulaci mám málo toho hlenu, proto teď zkouším grep a mám ještě gynex, tak uvidíme no 🙂
Piju 100% džus červený grep a pomáhá mi na tvorbu ovu hlenu. Vezmu si pár dní před ovu do práce litr džusu a během 2-3 dní ho vypiju ředěný s vodou.
Ja pila grepovy dzus, ovulacni hlen asi nejspis byl lepsi jeste jsem do toho pila kontryhel ale otehotneni to nepomohlo, az jsem vse vysadila tak se teprv zadarilo 😊
Ja zkousela jist grep, stred ananasu kvuli bromelainu a nic. Pak mi pomohlo pit Fertipronu. Teda nevim,jeatli to bylo jednoznacne tim,ale kazdopadne po mesici a pul uzivani jsem otehotnela,predtim rok nic
@mmonika87 aha tak to je fajn že to tak zabralo, já právě už druhý cyklus kapu gynex a Teda ten grep jen pár dní před ovulaci a můžu říct že opravdu mám teď dva dny plodný hlen o hodně výraznější než před tím, kdy jsem neměla skoro vůbec 🤷♀️
@lenickamimi gynex jsem predtim zkousela taky,ale bez vysledku. Plodny hlen jsem mela,ale proste nic. Ona taky teda asi i pomohla psychika. Vim,ze to vypada jako klise,ale je to fakt. Uz jsem byla smirena,ze budu muset poatoupit nejake vysetreni,ze nemohu otehotnet. V lednu jsem to chtela zacit resit s doktorem a v prosinci jsem zjistila,ze jsem tehotna
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenickamimi