Graf + testy. Kdy byla ovulace?

gaaaby
13. srp 2020

Chtela jwem se zeptat nq Vas nazor.. v pondeli ( podle me ) pozitivni ovu test.. ( foto1) v utery opakovany 2x negativni ve stredu slabnouci.. (foto2) podle teploty bych rekla ze ovu byla vcera? Dnesni teplota 36,7 - jeste nezapsana v grafu.. fotila jsem ho vcera.. budu rada za kazdy nazor kdy podle vas bylo nejlepsi se pokouset o mimco ;)

hermij
13. srp 2020

@gaaaby Měříš každé ráno ve stejný čas, anebo v různé časy? Pokud v různé časy, tak je dobré to do tabulky psát. Pokud chceš vedení záznamů lépe porozumět, plus zodpovědět si otázku, kdy se nejvíce snažit, moc Ti doporučuji stáhnout si materiál Na vlnách plodnosti, co mám na profilu tady na Koníkovi 😉
Ovulační test ten horní vypadá pozitivní 👍, to bylo v pondělí, tzn. že do pár dní (by) měla proběhnout ovulace. Mohla probíhat teprve nyní, ty poslední dva dny a to se pak na teplotě projeví až zpětně. tzn. proběhne ovulace a pak třeba ten den nebo až za dva dny se zvedá teplota a drží se nahoře 💃. Tobě se zatím nedrží nahoře, kolísá. Jaký máš teploměr? Kde měříš? To všechno ovlivňuje hodnoty. Pokud máš digitál s vybitou baterkou, tak hodnoty nebudou platné. Skleněný lékařský je nejpřesnější, jinak je vhodné u digitálu vyměnit baterii. I u nového. Nikdy nevíš, jak dlouho ležel skladem. A přesnější jsou pak bazální teploměry, co měří na dvě desetinná místa.

gaaaby
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
gaaaby
autor
13. srp 2020

@hermij Měřím pravidelně, každé ráno ve stejný čas, digitálním novým teploměrem.. Používám aplikaci na men. a tam mám zapsanou ovu na dnešek, ale podle pondělního testu jsem si myslela, že už by mohla probehnout dříve.. už tak 4 dny cítím napětí a dnes i možná bolest v podbříšku, ale cerv. hlen na to pro zatím úplně nevypadal..v to pondělí možná nejvíce.. Vyměnit baterku mě nenapadlo u nového...ale myslím si že měří přesně..

clo1
13. srp 2020

@gaaaby ovulace ještě nebyla. Máš někde ty testy všechny vyfocené? Co je to to za značku? Není to ta krabička 5ovulačních+2 těhotenské v balení?

gaaaby
autor
13. srp 2020

@clo1 dělala jsem si 4.. ty dva negativní vyfocené nemám.. A anoo je.. :-O pročpak??

clo1
13. srp 2020

@gaaaby tak to tě asi zklamu, ale tyto testy jsou dost na prd. Já je taky jednou měla a ukazovaly mi pozitivní celý cyklus. 👎🏻 I hodně holek to tady psalo. Mají hodně barviva a pokud ho chceš brát fakt za pozitivní, musí být ta čárka silnější než kontrolní.
Za mě jedině testy ovular, ty jsou nej.

gaaaby
autor
13. srp 2020

@clo1 aaha.. dobře..děkuju za informaci! koupím si jiné.. a děkuju moc za názor a rady