Graf. Kdy byla ovulace?

dendasubaristka
25. led 2020

Tak holky kdy myslíte že byla. Já si myslím že přitom poklesu na 36,2. 11ty den cyklu. Den předtím byl i plodný hlen a čípek otevřený i v ten 11dc díky

gbp
25. led 2020

@dendasubaristka taky bych to tak videla, ale merila bych pro jistotu jeste par dni, jestli zustane nahore 👍

gambrinkax
25. led 2020

Podle grafu ovu byla 13dc 😉

dendasubaristka
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gbp super díky. Někdo mi psal totiž že si myslí že byla ovulace v teplotě 36,6 vcera což si myslím že je blbost protože 36,2 je největší pokles přece. Takže ten 11 dc

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gambrinkax 13dc je teplota ale 36,6. Největší pokles byl 11dc

gbp
25. led 2020

@dendasubaristka rekla bych, ze to pravidlo je posledni den nizkych teplot, ne nejvetsi pokles 😉 takze by to mohlo byt i 13 dc, ale me se to nekdy taky zvedalo takhle postupne, proto si to myslim. ale vis co znamena myslet 😉😁

gambrinkax
25. led 2020

@dendasubaristka ale ona opravdu byla při teplote 36,6.. když se podíváte na svůj graf tak uvidíte že se drží na standartní teplotě 36,6. A to znamená vaší poslední nízkou teplotu před vzestupem😉 při bt nikdy nejde o poslední nejnižší teplotu ale o poslední nízkou před vzestupem ( teploty před ovulační)

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gambrinkax ahaaa 🙂 tak moc děkuji za vysvětlení :* :*

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gambrinkax tak snad sex 11 dc večer a dnes bude stačit 🙂

gambrinkax
25. led 2020

@dendasubaristka není zaco.. hlavně ať se drží a hezky stoupá nahoru. Taky jsem ve fázi čekání 😉

gambrinkax
25. led 2020

@dendasubaristka určitě ano

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gambrinkax tak taky držím palce 🙂 zítra mám začít ještě brát utrogestan. Tak snad mi po něm nebude zle. Akorát teda nechápu že hlen byl 10dc 3 dny před ovu.

gambrinkax
25. led 2020

@dendasubaristka ja s hlenem zkušenosti moc nemam nikdy jsem ho u sebe nezaregistrovala😁

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@gambrinkax no já ho mám právě taky jednou za uherský rok no.

lilian2111
25. led 2020

Jj ovulace byla 13dc. Ovulscni hlen, bolest je před ovulací. Navíc až poslední teplota je nad ostatními 🙂c

lilian2111
25. led 2020

@dendasubaristka a utrogestan doporučuji zavádět, při polykání může být opravdu špatně.

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@lilian2111 díky 🙂 jako zkusím to a pokud se budu cítit blbě tak budu zavádět. Pak se zkusím domluvit s doktorkou jestli bych mohla zavádět oba večer. No co jsem četla,tak je to celkem nepříjemné přes den. Výtok atd.

dendasubaristka
autor
25. led 2020

@lilian2111 ty jsi ho měla? A pomohl?

lilian2111
25. led 2020

@dendasubaristka Já jen zavadela, nechtěla jsem riskovat nevolnost a další nežádoucí účinky a navíc při zavádění účinkuje přímo ☺️ Výtok se s intimkou dá, není to žádná hrůza.
Nám to nakonec vyšlo až když jsem sice stimulovala Femarou, ale neměla jsem ani ovitrelle a ani utrogestan. Ten jsem nasadila až s //.

dendasubaristka
autor
27. led 2020

Holky tak jste měli pravdu. Ovulace v pátek 13dc. Sex byl 11dc večer. Tak snad to klaplo. 🙂 Do toho dnes první den utrogestan. Snad mi nebude po něm zle. A pomůže k zahnízdění. S tím že jsem se rozhodla že chci jít do cvičení Mojžíšové. Celkově mě dost trápí záda,tak třeba může být i v tom problém. 🙂

gambrinkax
27. led 2020

@dendasubaristka takže dnes 3dpo tak mám aspoň někoho s kým budu čekat já sem dnes 6dpo 😉

dendasubaristka
autor
27. led 2020

@gambrinkax fakt? Tak super 🙂 a vám klaplo snažení tak nějak kolem toho? 🙂 No je to sice blbost a připadám si trapně,ale když už si tak písem. Nevím jestli to bylo plodnými dny,ale normálně v ten 11dc ze mě skoro nic nevyteklo jakože sperma :D stalo se ti to někdy? Já jsem zvyklá že to ze mě vždycky hned vyteče a teď nic.

gambrinkax
27. led 2020

@dendasubaristka dnes jsem 6dpo tak snad to vyjde 😁

dendasubaristka
autor
27. led 2020

@gambrinkax tak pokud jsou ty hvězdičky sex,tak vám to odsipalo pěkné teda :D

gambrinkax
27. led 2020

@dendasubaristka no tak doufám že když to tak odsypalo že z toho něco bude 😁

dendasubaristka
autor
27. led 2020

@gambrinkax no uvidíš 🙂 my to stihli akorát ten 11dc no. Ten 13dc jsme chtěli,ale nějak nás převálcovala únava no. Ale stejně když to tak vezmeš,tak většinou stačí jen jeden dobře mířený sex :D a je to.

gambrinkax
27. led 2020

@dendasubaristka to víš že stačí...oni mají hlavně nějakou životnost spermiky a oni si počkají 😉

dendasubaristka
autor
27. led 2020

@gambrinkax jj to vím no spíše mě zarazilo že ze mě fakt skoro nic nevyteklo nebo spíše vůbec. Občas se mi to už stalo v době plodných dní,ale je to divné.

gambrinkax
31. led 2020

@dendasubaristka tak jak to s tebou holka vypadá?

dendasubaristka
autor
6. únor 2020

@gambrinkax ahoj,takhle 🙂 a 7dpo,20dc jsem měla ráno na toaletaku růžový výtok akorát.