Holky poradíte??? Prosím...jsem úplně zmatená a vůbec nechápu kdy proběhla Ovu ikdyz jsem zkoušela Ovu testy..a hlavně nechápu co se včera stalo že mi BT spadla a dneska zase stoupla.. plus jsem včera začala mít růžový výtok a ještě dneska je...myslíte že včera proběhla Nidace? Když dneska jsem 8DPO...mám ještě šanci že vyjde pozitivní těhu test? V sobotu - neděli by měla ta mrška červená dojít ale bojím se dělat test dřív než v pátek....a spíš bych potřebovala vysvětlit ten pokles většinou až do MS se mi nějak držela v určité rovině a pak v den MS prostě spadla úplně dolů....
@kocila děkuji za odpověď...měřím BT už delší dobu jen s Ovu jsi nějak nejsem nikdy jistá kdy proběhla...před 14 měsíci jsem Těhu byla ale bohužel 10+3 jsem musela na ukončení zjištění ZT. A od té doby se nějak snažíme znova a pokaždé když dorazí MS tak to obrečim...ale takový graf se mi za celou dobu udělal poprvé...tak mě to úplně zmatlo...tak snad v pátek už bude nějaký dušik na mamatestu nebo drmax testu...moc bych si to po zklamání opravdu přála a kór věk ....
Většinou, pokud se jedná o nidaci vyskočí pak teplota ještě výš než ty teploty před poklesem. Tak uvidíš zítra, mě takhle vyskočila 2 den po poklesu a nidace to byla. Dva dny po poklesu byl už hezkej duch na testu (8dpo) 🙂
@lilian2111 děkuji za odpověď...jen myslím že mám opět smůlu zase spadla o stupínek dolů...nevím zda tím že jsem spala u otevřeného okna a v noci mi bylo chladno...ale už teď spíš cítím zklamání že bude v pátek zbytečné dělat test a budu očekávat tu mršku červenou...a když dojde opět to obrečim...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monini83 ovulace 11DC a jsi 8DPO.Pokles nemusi nic znamenat a zalezi zda se MS rozjede.A zaroven pokles muze byt nidace..
10DPO muzes na citlivych testexh neco videt,pokud se zadarilo,jistota je ale 12DPO….
Ted uz jen cekat jak vse dopadne 🍀