Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá měla podobný graf BT a podařilo se vám otěhotnět? - dlouhý cyklus, opožděně ovulace, nízká BT po ovulaci?
Nevidím v tom problém. Graf je jinak pěkný dvoufázový. V nynějším těhotenství jsem měla ovulaci 24dc. Je to teda pořád o dost dřív než ty, ale na tom nesejde. Hlavní, že ovulace je. A teploty poovulacni jsem také neměla vyšší 😊 se synem dokonce nejvýš 36,6
Pěkný. Můžeš kouknout i ke mě do alb, mám tak těhotenské grafy 😊
@nicoltom všechny tři přirozeně.Detem je nyní 11 a 8 a jsem ve 13tt.U druhé už jsme docházeli do CARu,dělali mi průchodnost vejcovodů,objednali hormony injekčně,a když jsme si pro ně šli,byla jsem tehu.Nyni jen Clostylbegyt,se kterým se nepovedlo.Ovulku mi nastartovala Fertiprona...jako je pravda,v březnu jsem byla na revizi pro zamlklý tehu a ještě než jsem se dostala do této fáze,tak další dvě biochemické těhotenství.Ale lékař jásal.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misa1362 Ahoj, opožděná ovulace není špatně - tak jsem měla v cyklu kdy jsem otěhotněla ovulaci úplně mimo než vždy..... a nemáš nízkou bt - 1) ona ještě může stoupnout, jsi teprve málo po ovulaci (možná za mě ještě byla ovu o den později) a 2) nejde o to, že po ovulaci MUSÍ být k otěhotnění 37 a víc.....jde o rozdíl mezi teplotami v první a druhé fázi - a to máš....já jsem třeba kolikrát měla suprvysokou teplotu a nic z toho nebylo.....
Takže nezbývá než čekat.... držím palce!! 🙂