Graf BT. Je tu šance?

ivetkafek18
25. dub 2022

Ahoj. Chtela jsem se zeptat. Snažime se o mimčo. Po posledním MA to proste nejde. Predtim nebyl žadnej problem. Mam takovej graf. Dnes jsem si delala test a byl bily. Myslite, že je tu šance? Diky moc za Vaše zkušenosti.

ivya
25. dub 2022

Z grafu už v tuhle chvíli nic nezjistíš a na test je dost brzo 🤷🏻‍♀️

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@ivya mo ja prave nevim. Graf delam poprve. Ani nevim kdy by mi mohlo vubec neco ukazat. Mam 28 denny cyklus. Prijde mi to brzo taky aby bylo neco videt, no zvedavost je mrska 😀

ivya
25. dub 2022

@ivetkafek18 Graf ukáže jen ovulaci, dál už nic. Testy mohou něco slabého ukázat kolem 12dpo, spíš později. Jednou jsem sice měla ducha už 9dpo, ale skoro neviditelného. Kdyby jsem neřešila, jestli můžu na Silvestra pít, testovala bych až později, třeba 14dpo 😉

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@ivya diky moc 🙂 snad se tam jeste neco objevi

gbp
25. dub 2022

@ivetkafek18 graf BT muze ukazat tzv. tehotenskou tristupnovou krivku. ja ji treba mela, ale to nema kazdy. taky muze ukazat jednodenni vykyv - to by mohlo byt zahnizdovani - to mas. ale vuuubec nic to neznamena. ten jen pockat do testu, dal se nic nedozvis, jen to ze ovulace byla 👍 drzim palce 👍

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@gbp diky moc. Doufam ze sme se trafili sexem do ovuly 😁

bejuna29
25. dub 2022

graf ti nic neřekne, navíc když neznáš svůj cyklus a nikdy jsi předtím neměřila... jak dlouhou máš LF (doba od ovulace do prvního dne MS), neznáš svůj trend BT po ovulaci, jestli před MS klesne a kdy, na jakých se při netěhotném cyklu drží teplotách atd atd... takže tady by to bylo věštění ve skleněné kouli. já svůj cyklus +- znám a ani tak z grafu jsem nikdy nedokázala vyčíst těhotenství (někdy mi teplota neklesne a MS se dostavila, někdy klesla den před MS, někdy v den MS, no a u obou těhotenství - ani jedno nedopadlo - jsem měla pokles jako před MS v době, kdy MS cca měla dorazit a přesto jsem byla těhotná). nezbývá než prostě počkat na MS, jestli se dostaví nebo nedostaví... držím palce

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@bejuna29 vzdycky jsem se drzala obycejni aplikace v mobilu. Pokazde jsem otehotnela. Nikdy jsem problem nemela a proto jsem nic takiveho neresila. No po mim poslednim MA to nejde. Mam strach aby mi tam neco nepodelali

katule1990
25. dub 2022

@ivetkafek18 Z grafu ještě nic nevyčteš, jen to, že ovulace proběhla. 9. den po ovulaci je na test a jakékoli závěry strašně brzo. Za spolehlivý bych test brala tak 14. den po ovulaci, ale může samozřejmě ukázat i o něco dřív.

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@katule1990 ja mam ted 4 dni do ms a uz se mi spousti. Kazdy mesic je cyklus kratsi a kratsi. Dnes je 25dc. Ovulace je hrozne pozde a ms moc brzo. K prvnimu diteti jsem prisla asi tak ze v pulce listopadu jske meli sex 16tyho a 1 prosince jsem normalne dostala ms. A pak 29 prosince mi doktor rekl ze jsem v tom. Takze ja vlastne ani nevim jesli to znova pude jinak nez zazrakem. Protoze to nejde ani s testama ani s teplomerem

bejuna29
25. dub 2022

@ivetkafek18 a jak dlouho jsi po ZT? revize někdy s cyklem zamává.... mě revize zkrátila LF z 15 na 13, ale po půl roce se to srovnalo.

ivetkafek18
autor
25. dub 2022

@bejuna29 revizi jsem mela 11 ledna. Byly to dvojcata takze toho vybrali hodne. Spis se bojim jestli mi nevzali i neco vic nez meli. Navic mesic po revizi na kontrole si vsimli ze mam cystu. Ta po mesici praskla. A od ty doby to nejde a mam porad problem. Musim zacit pit alchemylku at strna delohy trosku zhrubne nebo ja uz fakt nevim.

bejuna29
25. dub 2022

@ivetkafek18 tak to už je nějakej pátek, to už by se ti cyklus pomalu mohl srovnat. na růst sliznice je prý dobrý pít kontryhelový čaj, od prvního dne MS do ovulace, nebo jsem někde i četla červené víno, že je dobré na sliznici nebo co...někdy to tělu trvá, než se popasuje s tím zásahem... víc ti vzít asi nemohli, ale prý mohou po revizi občas zlobit srůsty...ale to by asi musela doktorka na ultrazvuku vidět při kontrole?

ivetkafek18
autor
27. dub 2022

@bejuna29 musela. Na kontrole mi nasli 4cm cystu akorat. Tak ms se rozbehla jak jsem rikala. Tenhle cyklus mel jen 25 dni 😀 Silene. Ja mam jinak cyklus presne 28 dni nekdy 27. O tom caji vim tak jsem ho zacala pit 2x denne. Pila jaem ho po revizi tk ho mam doma. Koupim si i cistou kyselinu listovou a uvidime. Vubec nevim kdy ja vubec budu mit tu ovulaci pri tak kratkom cykle. Asi sahnu po ovulacnich testech.