Ahoj,prosila bych o radu ohledně bazální teploty.Kamaradka se snaží o miminko a měří si teplotu.Tento měsíc je ale nějaký zvláštní.Normalne dostává menstruaci po ovulaci za 13 dnů.Tentokrat se dostavilo krvácení už 10 den po ovulaci(myslíme si,že byla 18.den)Bazalni teplota,ale neklesla. 38.den cyklu teplota trochu klesla a jeden den krvacela.41.den cyklu ale zase stoupla na 37. Udělala si dva těhotenské testy a oba negativní. Víme,že šance je minimalni,ale myslíte,že podle teplot by byla šance na těhotenství?Nebo tento měsíc bude začínat s teplotami před ovulaci 37stupnu? děkuji 😊
@terka80 děkuji za odpověď. Nechápu,proč ale neklesla na hodnoty přes ovulací
@michalabrabcova Mně někdy teplota klesne třeba až 6.DC, kdy skončí MS. Někdy klesne ještě před MS. Na druhou stranu, pokud byla ovulace 18.DC a krvácení bylo až 41.DC, tak je to příliš dlouhá LF a to nesedí. Jediné, co mě napadá, je chyba v měření? Ovulace později? Byla doprovázena i hlenem? Ale taky to vypadá, že teplota klesla jen 1 den pod hranici a dále se drží nad předovulačními teplotami.... No nezbývá stejně nic jiného, než čekat. Držím pěsti.
Ahoj holky,prosím o radu a nějaké info o mém grafu,minulý měsíc jsem měla opoždění ale těhotná jsem nebyla a měla jsem hodně vysoké teploty nad 37.Tento měsíc mám už 5 den 36,8 a zda mám správně označenou ovulaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michalabrabcova z grafu jde videt ze teplota klesala a kdyz probehla ms a tt jsou negativni neni co resit tehotna neni