Ahoj holky,
Také vám tak skáče bazální teplota.? Měřím v ústech a jsem v tom nová tak se moc nevyznám. Poznáte jestli ovuluji ?. Menstruaci co mám v grafu tak je tak přibližná protože jsem několikrát spinila a slabě krvácela že jsem nevěděla zda to už bylo ono nebo ne. Podle doktorky jsem ale už byla tak ve druhé fázi takže jsem si zpětně menstruaci pooznačila.
já bych zkusila příští cyklus měřit v pochvě nebo konečníku, teploty tam by měly být stálejší, respektive méně rozhoditelné vnějšími podmínkami a graf čitelnější, třeba to pomůže...a třeba taky ne. Ovulaci z toho nepoznám...
@terezkajahudka 2 cykly a rozdíl 10 dnů v menstruaci je fakt hodně.. (to se ti stává často?)
první graf je neúplný bez potvrzené ovulace
druhý graf též neúplný a ještě apkou špatně vyznačená ovulace...
co je to krvácení 19.-27.9.?..
pravidla: začátek menstruace je, když skutečně z tebe odchází sliznice (špinění před MS se nepočítá), měření po min. 4 hodinovém spánku ve stejnou dobu (nesmíš stát z postele-hned jak se probudíš tak měř-ústa stačí, pokud zásadně nevětráte v ložnici, jinak zvol jiné místo), proměř celý cyklus-začni po menstruaci a měř až do další menstruace, ať víš, jaké máš teploty, kup nový teploměr, nebo vyměň baterky ve stávající teploměru...
ještě jedna rada, kup si ovulační testy, upozornění tě na blížící se ovulaci a měřením teploty si pak zpětně potvrdíš, že k ovulaci skutečné došlo.
Děkuji. No tohle mám teď poslední 3 měsíce . Antikoncepci jsem vysadila v dubnu. To krvácí jsem řešila s doktorkou a ta řekla že to může být po té antikoncepci jinak cysty bych mít neměla takže jinak jsem v poradku. Ale chtěli by jsme miminko tak kvuly tomu vlastně měřím ale přijde mi to nějaké podivné. Měřím vždy ráno hned po probuzení nevstávám z postele. Ty vynechané dny kdy není zaznamenána teplota to jsem zrovna vyletěla z postele a až pak mi došlo že jsem se asi měla ještě změřit :D
@terezkajahudka to může tedy vše být od antikoncepce (je to hrozná hormonální smršť, kterou si brala)...ale do konce roku by se cyklus měl srovnat, jinak řešit s lékařem, ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terezkajahudka domnívám se,že jsou tyto grafy anovulacni.