Holky mate nekdo zkusenost s glostikem?pomohl vam k miminku?diky
@radulka57 Tak to gratuluji, že se povedlo a přeji pohodové těhu ❤
Mě nepomohl, po jednom cyklu jsem měla šíleně rozházenou MS, poté už jsem ho nebrala. A to jsem mu teda podle recenzí věřila dost. Rok my pak dr srovnávala cykly. Nakonec to šlo i bez něj 🙂 Přeju hodně štěstí 🙂
Mě nepomohl, brala jsem ho asi 5x, někdy jsem reagovala, někdy ne, ale těhotenství z toho nebylo. Otěhotněla jsem nakonec přirozeně díky bylinkám, dietě a cvičení asi 3 cykly po vysazení.
Ahoj, mě asi právě Clostilbegyt pomohl - hned druhý měsíc jsem otěhotněla a jsou z toho dvojčata🙂
@danaerzi Gratulace. To pomohl opravdu hojně! Přeji, ať máte jen samé radosti a veselo doma 🙂
@ivankaaa888 krasny gratulace....u nas zatim nic a to jsem mela po glostiku 3foliky
@marryjanew a za jak dlouho po nem se zadarilo?ted mam 2cyklus glostik.ale cervenec jdeme do caru takze uz je to i jedno jestli zabere.
5 Tabletiek Clostilu, žiaden Utrogestan, žiaden Pregynyl... A sú z toho dvojky ;)
@martulaz78 dekuju me zabral az druhej mesic pri davce 2-0-2
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martulaz78 Nechci zakřiknout ale snad pomohl k uspěšnému 🙂 mám už 14dní pozitivní testy a 1.6. jdu na gyndu. Brala sem ho ale 7x, pomohl až na poslední pokus! 2 roky sme se snažili a nešlo to, neměla sem ovulaci, no pak mě dala clostik a ja myslela jak to půjde hned a už mě řekla že víc jak 7 cyklů mě ho nenapíše , že pak je nařadě CAR, už sme byli i objednany do CAR když jsem našla dvě čárky na testu jak smilování. Takže za mě clostík ano, ale nepočítat s tím, že ti okamžitě pomůže, někomu pomohl třeba hned, tak jsem myslela jak to bude snadný.