Zajímalo by mě zda má tady některá z vás kladné recenze na různé gely na podporu početí?
Budu velice ráda za každou zprávu.
Conceive plus ( snad se to tak píše 😁👍) po použití jsem otěhotněla avšak těžko říct zda to bylo gelem nebo by se zadařilo i tak
Conceive plus jsme v jednom cyklu použili a zrovna se zadarilo. Ale snažili jsme se do te doby jen čtvrt roku, takže těžko říct jestli ponohl nebo náhoda.
Conceive plus - rok jsme se snazili a po pouziti tohoto gelu to vyslo
Conceive plus jsme používali 2 roky a nic. Otěhotněla jsem až když jsme ho půl roku nepoužívali. Za mně je to jen placebo.
Ale někomu třeba pomoct mohl.
Ahoj, my jsme se také snažili téměř rok a nic. Pak jsem objednala gel z webu otěhotnět - Babystart a povedlo se hned první měsíc. Možná je to jen placebo, ale stejne si říkám, ze já ho neobjednala dřív 🙂
Ale jak píšu, třeba někomu pomohl.
Mně doporučili brát drmek tablety a pila jsem 2 sáčky denně Fertiprony, po 4 měsících jsem otěhotněla. Takže já si myslím, že pomohla ta fertiprona. Ale kdo ví, taky to mohla být jen náhoda. Po těch letech jsem se chytla jakékoliv rady a věřila jsem tomu.
Ne, zbytečně vyhozené peníze. Znám dost žen co to zkusili používali třeba půl roku a stejně museli na IVF. Pokud tam máte daný zdravotní problém, tak po žádných těchto rádoby zázracích neotěhotníte, pokud tam není zdravotní problém. Tak by jste otěhotněla i bez toho gelu... Je to jen sázka do loterie, to je jako kdybych řekla, pijte meduňku, já ji pila při ovu a hned jsem otěhotněla. Díky medunce.... Prostě to je zrovna jen zázrak a pokud tam je zdravotní problém tak Kromě lékaře vám nepomůže nic
@pampelina18 zdravotní problém nemám, jenom hormonální nerovnováhu.
Tak to vám gel nepomůže to chce řešit s lékařem nerovnováha hormonů je zdravotní háček skrz otěhotnění
@lencaa11 já vím taky to s ním řeším a beru hormony
Ale to je zdravotní problém 😂
V měsíci, kdy jsem ho použili jsme otěhotněla. Zas to není taková pálka, aby to člověk nezkusil. Také jsem měla hormony na podporu ovulace a ještě brala femibion vitamíny.
Na instagramu frci cajiky od webu 4fam.cz
@ada22 děkuji za recenzi, to ráda slyším že ti pomohl. A ano máš pravdu zas taková pálka to není abych se z toho zhroutila.
Nedokážu říct, jestli je to gelem na podporu početí, ale rok jsme se snažili o dítě a nic. Pak jsem vyzkoušela Enna Fertility gel ( www.intiima.cz/products/enna-ferility-kit-na-po... ) a po nějakých 6 týdnech jsem otěhotněla. Možná to jen zafungovalo na moji psychiku (a peněženku 🙂), ale těšíme se na prcka.
I kdyby to byla jen náhoda, já jsem maximálně spokojená (a manžel se už připravuje, jak bude malého učit jezdit na motorce 🙂).
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdyby to byl zázrak tak by žen bylo těhotných více vyhozené peníze