Gely na podporu početí. Máte pozitivní zkušenost?

15. srp 2023

Zajímalo by mě zda má tady některá z vás kladné recenze na různé gely na podporu početí?
Budu velice ráda za každou zprávu.

lencaa11
15. srp 2023

Kdyby to byl zázrak tak by žen bylo těhotných více vyhozené peníze

agneska7
15. srp 2023

Conceive plus ( snad se to tak píše 😁👍) po použití jsem otěhotněla avšak těžko říct zda to bylo gelem nebo by se zadařilo i tak

majena39
15. srp 2023

Conceive plus jsme v jednom cyklu použili a zrovna se zadarilo. Ale snažili jsme se do te doby jen čtvrt roku, takže těžko říct jestli ponohl nebo náhoda.

misha31
15. srp 2023

Conceive plus - rok jsme se snazili a po pouziti tohoto gelu to vyslo

autor
15. srp 2023

@lencaa11 ano, to máš pravdu Avšak že to může pomoci

@agneska7
@majena39 to by mě zajímalo právě, jestli to je fakt náhoda, nebo jestli ten gel zabral 🤔

@misha31 super, děkuji za recenze, my se snažíme 8 měsíců.

palja
16. srp 2023

Conceive plus jsme používali 2 roky a nic. Otěhotněla jsem až když jsme ho půl roku nepoužívali. Za mně je to jen placebo.
Ale někomu třeba pomoct mohl.

zuzanak1
16. srp 2023

Ahoj, my jsme se také snažili téměř rok a nic. Pak jsem objednala gel z webu otěhotnět - Babystart a povedlo se hned první měsíc. Možná je to jen placebo, ale stejne si říkám, ze já ho neobjednala dřív 🙂

autor
16. srp 2023

@zuzanak1
@palja taky si najednu stranu říkám že je to jenom v hlavě ale kdo ví, určitě jsem se rozhodla že ho další cyklus vyzkouším

palja
16. srp 2023

Ale jak píšu, třeba někomu pomohl.
Mně doporučili brát drmek tablety a pila jsem 2 sáčky denně Fertiprony, po 4 měsících jsem otěhotněla. Takže já si myslím, že pomohla ta fertiprona. Ale kdo ví, taky to mohla být jen náhoda. Po těch letech jsem se chytla jakékoliv rady a věřila jsem tomu.

pampelina18
16. srp 2023

Ne, zbytečně vyhozené peníze. Znám dost žen co to zkusili používali třeba půl roku a stejně museli na IVF. Pokud tam máte daný zdravotní problém, tak po žádných těchto rádoby zázracích neotěhotníte, pokud tam není zdravotní problém. Tak by jste otěhotněla i bez toho gelu... Je to jen sázka do loterie, to je jako kdybych řekla, pijte meduňku, já ji pila při ovu a hned jsem otěhotněla. Díky medunce.... Prostě to je zrovna jen zázrak a pokud tam je zdravotní problém tak Kromě lékaře vám nepomůže nic

autor
16. srp 2023

@pampelina18 zdravotní problém nemám, jenom hormonální nerovnováhu.

lencaa11
16. srp 2023

Tak to vám gel nepomůže to chce řešit s lékařem nerovnováha hormonů je zdravotní háček skrz otěhotnění

autor
16. srp 2023

@lencaa11 já vím taky to s ním řeším a beru hormony

pampelina18
17. srp 2023

Ale to je zdravotní problém 😂

ada22
17. srp 2023

V měsíci, kdy jsem ho použili jsme otěhotněla. Zas to není taková pálka, aby to člověk nezkusil. Také jsem měla hormony na podporu ovulace a ještě brala femibion vitamíny.

belmonka
17. srp 2023

Na instagramu frci cajiky od webu 4fam.cz

autor
17. srp 2023

@ada22 děkuji za recenzi, to ráda slyším že ti pomohl. A ano máš pravdu zas taková pálka to není abych se z toho zhroutila.

janka1998
13. zář 2024

Nedokážu říct, jestli je to gelem na podporu početí, ale rok jsme se snažili o dítě a nic. Pak jsem vyzkoušela Enna Fertility gel ( www.intiima.cz/products/enna-ferility-kit-na-po... ) a po nějakých 6 týdnech jsem otěhotněla. Možná to jen zafungovalo na moji psychiku (a peněženku 🙂), ale těšíme se na prcka.
I kdyby to byla jen náhoda, já jsem maximálně spokojená (a manžel se už připravuje, jak bude malého učit jezdit na motorce 🙂).