Ahoj holky, nechystá se někdo si na jaro vyběhat lázně?
Ahoj, já jsem zrovna dnes odnesla žádost na pojišťovnu, tak uvidíme, ale věřím, že bude schváleno a v březnu nebo dubnu pojedu 😊🙏
@nikola_1989 do dvou dnu mi přišla zpráva z pojišťovny, bylo to rychlé.
@albro To by bylo super. A Ty uz máš termín, kdy pojedeš?
@nikola_1989 zatím ne, čekám na dopis, i kdyz holky mi radily ať si tam zavolám dřív a domluvím se přímo s nimi...tak teď koukám na hotely, nevím který vybrat a odpoledne tam zkusím zavolat. Chtěla bych jet co nejdřív.
@albro Já bych chtěla do Adlera, aby za mnou mohl poslední týden dojet manžel i se psem, je tam taková možnost. Jinak doufám, že se otevřou do té doby alespoň kavárny, ať je možnost někam zajít.
Holky a to doporučení do lázní píše gynekolog nebo kdo?
@kaaaciii Me napsalo zpravu v CARu, s tím jsem šla za gynekologem, který napsal doporučení, se kterým jsem šla k praktické a ta vypsala návrh na lázeňskou péči.
@nikola_1989 aha...jinak v jiném hotelu to nejde? Manžel by chtěl na týden za mnou také přijet.
@albro Jde to asi všude, ale ne se psem 🙉 Záleží s jakou jedeš diagnózou, gynekologické problémy, neplodnost probíhá jen ve 2 nebo 3 hotelech. Vim ze tam je Pawlik a Dr.Adler.
@albro Tohle píšou na stránkách:
Kombinaci a četnost procedur určuje lékař dle aktuálního zdravotního stavu hosta na vstupní lékařské prohlídce. Zpravidla léčebný plán obsahuje 18 léčebných procedur týdně, které se skládají z hlavních a vedlejších procedur. Host by měl absolvovat maximálně jednu hlavní proceduru denně.
Na gynekologická onemocnění se specializují naši odborníci v lázeňských hotelech Pawlik a Dr. Adler.
@nikola_1989 tak teď jsem tam volala, hotely jsou omezené a některé zavřené...aby tam manžel za mnou na týden přijel, teď bohužel nejde a nevědí zatím, kdy to zase půjde. Nástup mám tedy 31.1. do Pawlika.
@albro Tak děkuji za zprávu, to je škoda. Tak snad potkáš nějakou fajn holčinu, ať Ti odpoledne víc utíkají 🙂
@nikola_1989 moc děkuji...až ti pojišťovna pošle sms, že to máš schválené, tak si tam zavolej a rezervuj si termín a hotel, jinak ti přidělí termín i hotel. Pak tam mají ještě termíny až na konec února, ale potřebovala jsem co nejdříve kvůli práci...v únoru už to bude třeba volnější.
@albro Dobře, děkuji za info a budu ráda za zprávu, jak to tam vypadá a jak jsi spokojená🙂
@nikola_1989 jj určitě dám vědět.🙂
Dobrý den holky, jen chci uvést na pravou míru, jak to funguje. Můžete se ubytovat v jakékoliv hotelu a na gyn.procedury docházet. Já bydlela v Pawliku a je super (kort v zimě) že je vše pod jednou střechou a nemusíte nikam venkem přecházet. Ale neznamená to, že se nemůžete ubytovat třeba v Luise - můžete, jen budete mít na hotelu jen pár procedur a na zbytek docházet 🙂
Ahoj holky, tak mám nástup 21.2., uvidím se s některou? 🤗
@nikola_1989 super...Mám to zatím psané do 21.2 ale o týden se mi lázně asi prodlouží. 🙂 jinak je to tu super.🙂
@nikola_1989 do jakého hotelu jedete?
@albro Tak to je paráda, už budete zkušená a budete vědět, jak to tam chodí🙂
Jedu do Adlera, poslední týden za mnou přijede manžel se psem 😊
A vy jste kde? Ráda slyším, že jste spokojená.
@nikola_1989 v Pawliku
Dobrý večer 🙂 drze se k vám přidám 🙈
Schválili my Fr.lázně komplexní léčba...
Otázka zní, co teď? Mám si někam zavolat? Rezervovat pobyt?
Jsem z toho už zoufalá... ani nevím na kolik dní bych měla jet 🙈
@nikola_1989 dobrý den, jak se vám líbilo v Adleru? 😊
@wendystan Dobrý den, já nakonec v Adleru nebyla, byl zavřený, takže mě přesunuli na Belvedere, který by měl být o něco lepší než Adler, ikdyž má stejný počet hvězdiček. Na to, že jsem měla jednolůžkový pokoj kategorie komfort jsem byla trošku zklamaná, protože cena kvalitě moc neodpovídá, ale vykompenzovali to jídlem, opravdu chutně vaří a procedury byly téměř všechny v hotelu, na některé jsem docházela vedle do Adleru 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@1306 mám je vybehane a schválené, čekám dopis od VZP