Františkovy Lázně 2020 - hotel Dr. Adler. Zkušenosti?

zabulenka4
15. srp 2020

Ahoj, paní doktorka z reprodukční kliniky mi doporučila lázeňský pobyt a dostala jsem pozvánku do Františkových lázní. Našel by se tu někdo, kdo tam byl a nejlépe přímo v hotelu Dr. Adler? (Zkoušela jsem tam volat pro podrobnější info, ale dovolat se je zhola nemožné.) Zajímalo by mě, jak to tam probíhá, jaké procedury mám očekávat, kolik času zaberou... Jaké je ubytování v hotelu, strava, jak je to s praním prádla... Jestli má smysl si tam brát vlastní kolo, jestli bych ho tam využila. Moc děkuji za každou odpověď 🙂

adenka84
15. srp 2020

@zabulenka4 ahoj.. ve FL jsme byla 2x.. do Adleru jsem zavítala jen jednou a to na vyšetření za doktorem Kozmou. Jinak jsem byla ubytovaná jinde.. I procedury jsme měla různě.. něco přímo v Hotelu..
Pro neplodnost jsem měla několik procedur.. důležitá byla vaginální irigace, slatinný vaginální tampon, slatinné zábaly, chodila jsme do plynných lázních, kde se sedí jako by na WC a léčivé plyny ti proudí do vagíny, potom uhličité koupele, perličku, skotské střiky, vodní masáže, tělocviky ve vodě, klasické masáže, parafínové zábaly.. Myslím, že to bylo snad vše??? No a pravidelně jsem chodila chodila hladit Fratičkovi pindíky 🙂 🙂 🙂 a pít prameny, které na mě působili velice dobře, ale není tomu tak u každého mnoho mých spolubydlících je pít nemohli jelikož po nich měli velké průjmy...
Byl jsme tam vždy 4 týdny.. nyní co vím se jezdí jen na tři týdny...
Určitě léčbu využij a užívej si ji..
Jinak mimochodem 2 měsíce po příjezdu z lázní jsem otěhotněla sice po IVF ale otěhotněla po dlouhých 4 letech se tehdy zadařilo..

zuzekk
15. srp 2020

Je tu starší ale obsáhlá a vše obsahující diskuse. Dovolas se jedině tak, že opakovaně vytacis číslo, hned jak se vyzvánění ukončí, tocis znova. Jestli chceš kvůli ubytování, zkus infolinku, je to to samé, ale nakonec jsem se dovolala. Nebo přes mail, to reagují. Adler dobrej, byla jsem a zítra jedeme zas, tentokrát už i se šmudlíkem 🙂
Procedura je vždy na 15min, cca 3 denně. Ubytování v pohodě, jídlo 3x denně dobrý, nic navíc nepotřebuješ, občas jsou nějaký akce jako drink zdarma na baru nebo cokoladova fontana.. Prát se nepere, můžeš si zaplatit, ale proste nabal kufr. Kolo využiješ, já byla v zimě, tak jsem to ani neresila, ale bylo dost aktivit i tak - bazen, procházky, nordic walking, výtvarná dílna, kaficko, sauna,.. večer posedět, divadlo, disco, člověk je rád, že si chvilku odpočine.

zabulenka4
autor
16. srp 2020

@adenka84 Procedury jsem si musela vygooglit, ale teď už alespoň trošku tuším, co mě čeka a bude to teda zajimavé 😀 Doufám, že budu mít taky takové štěstí a po lázních mi to vyjde. 🙏 Děkuji!

zabulenka4
autor
16. srp 2020

@zuzekk Ju, našla jsem docela dost informací v diskusi FL 2018. Díky za info, vypadá to, že se tam nudit nebudu 🙂

lennus
16. srp 2020

@zabulenka4 Je tu přínosná diskuze o Fr. lázních a já tu mám článek, mrkni, byla jsem tam v r. 2017, moje mamka je tam teď. V Adleru byla přede mnou kamarádka, je hezký, já v Luise, pobyt si určitě užiješ, je skvělé, že ti to paní doktorka doporučila!

zabulenka4
autor
16. srp 2020

@lennus Perfektní článek! Děkuji 👏