Ahoj holky,chystáte se někdo duben/květen do Františkových lázní?ja jsme nyní ve fázi žádosti a příští týden ji ponesu na pojišťovnu,tak snad to klapne!
Daruji poukaz na slevu ve Františkových lázních do hotelu Adler na 1000Kč. Je potřeba ho uplatnit při rezervaci pokoje.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti z FL. Je to pro mě novinka, takže nemám moc informací. Doktorka mě chce poslat a já ještě zvažuji, bojím se, že to na mě bude dlouhé. Můžete mi povědět, na jak dlouho se jezdí ( v hlavě mám 3-4 týdny)? Je možné jezdit na víkendy domů? Případně, jak jste řešily, když jste chtěly, aby za Vámi přijel partner na víkend a třeba i přespal? Měly jste jednolůžkový pokoj, a jaký je cca příplatek za tu doby pobytu? Nejdříve bych jela březen dál. V zimě se mi nechce 🙂 Díky moc za zkušenosti.
@utrikocku Ahoj. Za sebe určitě doporučuju jet, bylo to super. Kdyby nic jiného, tak je to skvělá dovolená. 🙂 Jede se na tři týdny, když tam dostaneš MS, můžeš si požádat o prodloužení o týden. Na víkendy se domů jet nesmí, pokud máš pobyt hrazený pojišťovnou, což předpokládám, že nechceš jet jako samoplátce. Partner přijet může, buď si na tu dobu zařídíte ubytko zvlášť, nebo si zamluv takový pokoj, kde je možná přistýlka (ne na všech pokojích to jde), pokud budeš mít jednolůžko. Já měla jednolůžko, ostatní holky, se kterými jsem se tam seznámila, byly na pokoji po dvou. Tady na té stránce dole jsou napsané ceny, co se doplácí v jakém hotelu. Obecně se s gynekologickou diagnózou jezdí hlavně do hotelu Luisa, Jesenius a Pawlik. Klidně se ptej, co tě ještě zajímá. 🙂 Jo a dlouhé mi to určitě nebylo. Byla tam spousta akcí, kulturního vyžití, výlety... S holkama, co jsme se tam poznaly, jsme si to moc užily. 🙂 https://www.frantiskovylazne.cz/cs/komplexni-la...
@zuzkka88 Moc děkuji! Tvůj příspěvek mě naladil a pomohl prakticky - vidět ty doplatky a úrovně pokojů. Pokud to vyjde tak bych asi chtěla do Luisi a mít vlastní pokoj asi komfort. Chtěla bych si zkusit vyjednat lázně v dubnu hned po Velikonocích - je nějaký pevný den nástupu např. sobota? Trošku se bojím, že mi to bude připadat dlouhý. I běžná krásná dovolená, kde aktivně poznávám mi stačí na 10-14 dní a to tam nejsem sama. Tady se trošku bojím, že si obejdu procedury a budu mít před sebou více než půlden. Také jsem zvyklá na manžela a můj zvěřinec, který mi bude moc chybět. Chtěla bych jet na jaře kvůli počasí - abych mohla chodit na procházky, běhat. Věřím, že se tam s někým seznámím, jsem kamarádská a lépe to uteče. Ale na pokoji bych asi chtěla být sama, mít své soukromí, kdy se nemusím bavit, mohu si zavolat a nemusím odcházet z pokoje, abych nerušila...
@utrikocku Nástup je vždy v neděli, odjezd taky. 🙂 Na jaře/v létě tam určitě bude co dělat. Tady najdeš tzv. Františkolázeňské listy, kde najdeš hlavní kulturní program, který ve FL je. https://www.frantiskovylazne.cz/cs/frantiskolaz...
Jinak jsou tam krásné rozlehlé parky na vycházky/sport, dá se tam půjčit kolo, hole na nordic walking, ve FL je tenisový kurt, minigolf... Je tam knihovna, kde se dají půjčit knížky (pro lázeňské hosty je to myslím za 50 Kč na měsíc). Jsou tam tančírny, diskotéka, divadlo, venkovní živé koncerty různého žánru.. Myslím, že si každý přijde na své. No a pak samozřejmě aquaforum s venkovním a vnitřním bazénem a vířivkami se vstupem zdarma (pro určité hotely, pro Luisu ve všední dny mimo víkend). A posilovna v Pawliku (myslím, že je volně přístupná i pro hosty Luisy, je to pod jednou společností). A seznámení taky určitě nebude problém, myslím, že všechny jsme se nějak "rozeskupinkovaly" a bylo to moc fajn, to tam všechno sdílet. Ale jak píšeš, taky jsem chtěla vlastní pokoj kvůli soukromí, třeba na čtení knížky nebo prostě jen tak, kdybych si třeba náhodou se spolubydlící nějak nesedla.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@haskre Je tu ted diskuze z 15.1.