Dobrý den dámy, přes rok se snažíme s manželem o miminko. Poprve mi doktorka tento cyklus nasadila Clostil, kdy 12DC jsem šla na kontrolu (folikulometrii). Na UTZ, sliznice dostatečně velká, pár menších folikul a jeden dominantní 15mm. V závěru mi oznámila, že pro mě nemá dobré zprávy, že to nevypadá, a tento cyklus to necháme odejít ...a příští nasadíme ještě jednou Clostil. Cyklus mám 27...ovulaci jsem si poprvé tento cyklus měřila testy a pozitivní byl až 17DC. Jen bych ráda porozuměla,jak ten doktor už 12DC na tuty věděl že to nedopadne?...když folikuly každý den rostou cca o 2mm.... teprv se do toho dostávám...tak brouzdám, hledám informace.... děkuji za odpovědi.
Krásný den.😌🌞
@miskadv11 doktori maji dost casto pocit, ze kdyz neni ovulace do 14 DC, tak je neco spatne. To neni problem, ze mas az 17 DC, ale je horsi, ze mas cyklus jen 27 dni, protoze pak je lutealni faze jen 10 dni a to je docela malo, aby se embryo stihlo zavrtat. Mozna by to spis chtelo nejak upravit. Ale nevim proc doktorka rekne 12 DC, ze nic nebude.
Myslím ze si klidně mohla mít ovulaci. Zkusila bych měřit BT pak bys měla jistotu 😊
@miskadv11 pokud mas 12dc folikul 15mm,tak budes krasne ovulovat,takze zaver tve lekarky asi nebudu komentovat…delej si ovulacni testy a pohlidej si hezky snazeni-o den pozitivniho testu bych se snazila (ovulace nastava od testu do 18-24hod)…pokud nemate vysetreny i spermiograˇ,tak nevidim duvod do sebe cpat clostik,ktery je pro telo pekny svin…o. (Zda se ze ovulujes)..-to by ti ale potrvdilo mereni bazalni teploty…10dnu lutealni faze muze stacit,aby MS neprisla,ale uz to je hranicni (pri takto kratke fazi se vetsinou po ovulaci nasazuje ustrogestan)…
Jak dlouho se snazote a jake vystreni lekarka uz provedla?
@kocila zdravím děkuji za odpověď. Spermiogram byl v pořádku (prý takový průměr u mužů), mě udělala hormonální profil (který taktéž vyhodnotila v pořádku). Snažíme se rok a půl z toho ten půl rok navštěvují lékaře. Uz cyklus před tím mi byl nasazen na tyden Gynprodil, a když dorazí MS tak nasadit Clostilbegyn....vše provedeno, nyní mě čeká tedy druhá várka Clostilbegynu(pokud dojde MS). Tak uvidíme.🙏😌
@miskadv11 pokud se snazite 1,5 roku,tak uz patrite do rukou odbornika-centra-zdravy par do roka otehotni.Muzes byt problem s imunitou,fragmentace spermii ,atd,coz obvodak nevysetruje..Za me bych si nechala napsat uz zadanku do centra a poradne se nechat vysetrit-s folikulometiri se zacina tez a rozhodne ti odbornik nebude 12dc tvrdit,ze nebudes ovulovat…ale na tento krok si musi clovek dizrat sam..
Treba se zadari a lekare uz nebudes potrebovat🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@miskadv11 ahoj, ja mela v 15 den folikul 18mm. A dopadlo to. I Když mi doktor tvrdil, že mám anovulacni cyklus. Jsou některé věci, které doktoři netrefí.