Ahoj ženy. Spousta vás tady o početí ví víc nežli já i když už jsem trojnasobna matka 😄. Proto jdu na vás s otázkou ohledně folikulu a načasování.
Dnes jsem byla u své dr. A nejsem z toho moudrá nikdy jsem to neřešila až teď kdy mi jde o čas. Prý mi zřejmne praskne folikul ale že třeba mi už praskl jiný ale že to by muselo být déle jak dva dny.. Tento že praskne do 3dnu. Dobře a teď ta otázka je možné že už mi prasknul jiný folikul? Ovulaci mám mít spíš za sebou. Pak jsem jí říkala no ale spermie vydrží i 5dni že? A dr. Mě překvapila že to už jsou moc líné a že je třeba se trefit přesně do uvolněného vajíčka 🤭. Ok.. Jenže teď jsme s manželem spolu spali dva dny za sebou a dnes pochybuji že po práci v tomto počasí bude nálada na snažení 😄. Co si o tom myslíte vy? Mohl prasknout už jiný folikul? Opravdu teď musíme tři dny souložit?? Moc děkuji za postřehy a rejpalky kterých tu máme taky hodně, prosím o pochopení. Poslední ms byla 25.3 ❤️
@juliemichal jeee ahoj, děkuji.. No a co když praskne dnes, zítra nebude pozdě? 🤭
@supermatka ahojky nene nemělo by 🙂 když jste sexík měli včera ♥
@juliemichal děkuji moc 😚
@supermatka moc držím palečky♥
@supermatka Pokud by už 1 folikul praskl, další nemůže prasknout za 3 dny, max během 24 hodin. Takže pokud tam viděla dominantní folikul, bude ovulace tedy později, takže sex klidně zítra. Říkala, kolik má mm?
@levandulka_fialova děkuji moc, neříkala, jen řekla že před dvěma dny mohl prasknout jiný a to ona nevidí 😂. No dnes nic nebylo a zítra snad bude. Kdyby folik praskl teď tak snad tam nějaká spermie bude z nedele 😊. I když jich tolik asi nebude protože styk byl i v sobotu 🤦♀️. Moc děkuji
@supermatka Nějaký milion jich tam určitě bylo 😉
@levandulka_fialova 😂😂😂 dobře dobře, tak dnes tam pozveme další milion pulců 😂
@supermatka holky ještě mě napadlo nemůže to být cysta po prasknutí foliku? Protože teď nemám hlen nic dokonce i tvrdší čípek. Myslím že ovulace právě už proběhla cca 2/3dny.
@supermatka Teoreticky asi může. Ale já třeba po ovulaci mám totálně sucho a až po pár dnech krémový hlen. Jedinou jistotou, jak ovulaci potvrdit je utz (ale dr. teda nevypadá, že by věděla...) nebo měření bazální teploty.
@levandulka_fialova no pravr
@supermatka no právě, byla nejistá.. Já právě sucho mám
@supermatka Nezbývá stejně nic jiného než čekat 😉 Ať to klapne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já bych to prubla zítra a pak popozítří 😀 obden,spermie si pěkně na vajíčko ten den počkají 😀