Folikul 23mm - myslíte, že jde o folikul nebo to může být cysta?

misicka03
13. dub 2021

Ahoj, dnes jsme 13dc a mám folikul 23mm sliznice 9mm dostala jsem ovitrlle. Myslíte, že praskne dnes? Jednou jsem měla folikul 24mm a to jsem byla 14dc a pak z toho byla cysta 😏. Jinak normálně mívám 14dc folikuly 20mm 🙂. Jsem nervózní nemáme moc pokusů manžel je pořád pracovně pryč takže se kolikrát nestrafíme. Děkuji

supermatka
13. dub 2021

@misicka03 jee řešíš dost podobnou situaci. Prý stačí styk ob den, nemusí být přimo v den uvolnění vajíčka

kocila
13. dub 2021

@misicka03 folikul kolem 23-25mm praská, takže teď je nejlepší se snažit (dnes, zítra a pozítří), po ovitrelle probíhá ovulace nejpozději do 36hod, ale může dříve, protože ovitrelle se většinou aplikuje na velikosti 19-20mm...snažení zdar 🙂

misicka03
autor
13. dub 2021

@kocila děkuji 🙂

anpineapple
15. dub 2021

@misicka03 Mam podobnou situaci 😊 dnes folikul 21mm, zitra ráno mi pichnou Ovitrelle, tak jsem zvědavá. Budu to mít poprvé 🙄

misicka03
autor
16. dub 2021

@anpineapple ti to mohli klidně píchnout dnes 🙂 a pokud ti to píchnou zítra tak to už možná bude mít těch 23mm. Taky jsem zvědavá neměřila jsem bazální teplotu a ovu testy jsem dál dělat nemohla protože po té injekci bude ten test sto pro pozitivní 😑

anpineapple
16. dub 2021

@misicka03 No ja se taky divila, ale ona říkala, ze to necháme, kdyby prasknul nakonec sám, tak nevim 🙄 říkala jsem si, ze ji budu věřit a uvidíme