Folikul 21DC, zatím negativní tt. Máte podobnou zkušenost? Kdy testovat znovu?

petik2
1. dub 2022

Ahojky 😊
zajímalo by mě jestli někdo náhodou nemá stejnou zkušenost. Loni v srpnu podstoupena konizace a o mimi se snažíme půl roku, celou dobu ale podle kalendářů na internetu (samozřejmě chyba).
Ale 22.3. jsem byla na kontrole na gyndě, kde mi Dr. řekla, že vidí krásný folikul (to bylo 21DC), cyklus mám 28-29 dní (asi jednou od vysazení HA byl 30 dní) říkala, že i to je možné, vše vypadá v pořádku a neříkala, že by něco mělo být špatně. Dnes je to 30tý den cyklu ráno test negativní a ms pořád nikde.
Máte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost? A kdy testovat znovu? 😊 Děkuji

miky25117
1. dub 2022

@petik2 ešte je skoro na test pravděpodobně bola ovu posunuta neviem aky bol velký folikul ale aj keby praskol hned další den tak si asi tak 8 dpo a to je na test skoro skus o pár dní znovu

petik2
autor
1. dub 2022

@miky25117 podle toho co jsem na sobě pozorovala mám asi ovu později ale nikdy jsem to tomu nepřisuzovala, to mi potvrdila až teď doktorka.
Tak budu doufat, že to vyšlo a zkusím za pár dní znovu, když nedorazí ms, děkuji 😊

miky25117
1. dub 2022

@petik2 ak by to nevyšlo určitě treba odsledovat ešte ovu lebo keby bola ovu vždy tak neskoro pri 28 dnovom cykle je to problém otehotniet pri tak kratkej lutealnej fáze

leniczka23
1. dub 2022

Pokud máš cyklus 28 dní a folikul byl 21dc pak je to problem, je to strašně krátká luteální fáze, tzn. Že i kdyby se zadařilo vajíčko oplodnit, nestihne se uhnizdit. Pokud si dejme tomu teď 9dpo tak test může být ještě negativní i přes těhotenství. Nezbývá než čekat, uvidíš kdy přijde MS a v dalších cyklech bych hlídala.ovulaci testama a pokud by se ti potvrdilo to co píšu, řešila bych z Dr. Držím palce

petik2
autor
1. dub 2022

@miky25117
@leniczka23
Děkuji za radu a názor. Dr neříkala nic o tom, že by mohl být problém ale jen mě třeba nechtěla strašit. Ovu jsem tenhle měsíc cítila dost výrazně. Tak uvidíme co bude. Snažím se stát nohama na zemi ale přeci jen bych si to fakt přála, aby to dopadlo jak nejlépe může a aby to těhu bylo 😇