Zdravím všechny snažilky a čekatelky 🙂
Někdo už mě zná, ale pro ty co ne - s přítelem se od října minulého roku snažíme o miminko - jak jinak 😀 😀 Bohužel mám problém s nepravidelným cyklem, kde už jsem vyzkoušela kontryhlové čaj, byla podpořena Utrogestanem apod....Co se týče podpory už jsme spapala kys.listovou, GSMimistar, GS MamaVit a další blbosti.
Teď jsem objednala pro mě Inofolic, o kterém tu už něco padlo v diskuzích a pro přítele Folandrol, o kterém tu nikde nic není 😉
Má otázka tedy zní, jelikož to jsou fakt hříšný prachy, jestli má někdo pozitivní zkušenost hlavně s tím Folandrolem, a jestli si má smysl, ty peníze za to vyhazovat 😉 😉 Děkuju moc...
@sofinka84_ To moc děkuju 🙂) vám taky přeju // co nejdřív 🙂 ....takže spíše podpora správného fungování? A jak dlouho užíváte?
já jsem brala Fertipronu 2 sáčky denně a přítel Folandrol. Do 3 měsíců byly //.
Ježiš holky, to by bylo super 🙂 my už se 10 měsíců snažíme a nic....A mám brát jeden sáček denně, stačí to? 🙂
Ahoj,ja beru inofolic 2sacky denne a manzel folandrol mel by brat 1denne,ale obcas zapomene-chlap no.Uz to berem 3cyklus.Zatim vysledky zadne,pristi cyklus by mel jit manzel na kontrolni spermio po 3mesicich,tak jsem zvedava jestli tam bude nejake zlepseni.U me zlepseni zatim zadne,mam PCO a bez hormonu se u me proste nic nedeje...a bohuzel zatim ani s hormonama se nedari otehotnet.Po vysetreni dam vedet,jestli jsou zlepseni.Ale ty prachy za to je teda mazec...
Já brala Fertipronu měsíc a půl a ten měsíc co jsme si řekli, že to zkusíme jsem otěhotněla ;) a beru ji tedy stále 2 sáčky denně ;)
No tak to je super 🙂 třeba i nám to pomůže, přítel pije měsíc, pak na chvíli přestal a teď jsme začali společně znovu
@maggie_ Zdravím, my s manželem sme se snažili o miminko od minulého ledna.. nedařilo se :( Já začala brát inofolic ale šíleně se mi rozhašil cyklus.. krvácela sem mimo pár dnů skoro celý měsíc.. doktor mě cpal několika různými prášky s hormony ale nic.. žádná změna.. v lednu letošního roku mě to už přestalo opravu bavit recept od gynekologa sem vyhodila do koše a začala pít čaj gynastan (3x denně) do 2 měsíců sem měla pravidelný cyklus. Manžel začal brát Fertilan (kvůli špatnému spermiogramu), bral je cca 3 měsíce a na začátku května sme se dozvěděli, že čekáme miminko 🙂 Držím vám palečky, ať se vám to taky brzy podaří.
@maggie_ No my teda byli a výsledky teda docela hrozný, tak manžel začal brát ten fertilan a za ty 3 měsíce šel na něj znovu a výsledky byli dobrý... Ale prý ten první je většinou horší hlavně proto, že ten chlap tam jde poprvé, neví, co přesně čekat a je nervózní a to prý udělá hodně... takže nám říkal i doktor, že se hlavně nemáme stresovat, že dneska sou fakt takový možnosti, že skoro každej pár může to dítě mít. Takže myslím, že to dělá i hodně tohle.. jestli se to nedaří a ten chlap na to taky pořád myslí, jestli je problém u něho, nebo u ženské, tak si tím přihoršuje... ikdyž to nepřizná, že ho to štve a že nad tím přemýšlí...
No koukám, že v tom nejsem sama. Zrovna včera jsem říkala přítelovi, že nás na ten Gennet objednám, aby jsme zjistili, jestli jsme v pořádku, ale je teď proti, protože čekací doba jsou až 3 měsíce a jelikož to pak vychází na prosinec, říká mi: "Zlato nech to po novým roce, kdyby ty výsledky byli špatný, budeme mít zkažený celý svátky" 😔 takže asi teď budeme hlavně pít tyhle ty dvě věci no ...
Ahoj snažily,my se snažíme rok a půl, manžel měl spermiogram nic moc a tak mu lékařka doporučila folandrol že je nejlepší a po třech měsíc kontrolní spermiogram protože prý se obnovují právě po třech měsících užívání tohoto přípravku.mě doporucila fertiliti blond tak poctivě zobeme a pijeme.dostala jsem18.8 přehnal na ovulaci a teď už jen čekám a sledují se,no hrůza .všem snazilkam držím palce
Ahojte, kdyby někdo chtěl, mám dvě neotevřené balení folandrolu navíc. Přítel to pít nechce:/
Ahoj holky, daruju za vyzvednutí 12 sáčků Folandrolu, Vsetín. Projdou v únoru, byla by to škoda. Nechcete některá? Můj vypil pár sáčků a pak už to nebylo potřeba Napište mi prosím SZ.
@uzivatelkapetra ahojky, za kolik?☺
@lilavatty zrovna dnes jsem se dohodla s jednou kolegyni tady takze uz bohuzel nemam🙂
ahojky holky, taky jsem dostala od dr.pro manžela Foladrol a já Inofolic, Clostylbegyt a Utrogestan. tak jsem zvědavá, zda nám to pomůže 🙂
Ahoj holky, taky máme stejný problém, objednala jsem si Nosifol Duo + pro manžela Folandrol, dle diskuzí, je ten Nosifol na podobné bázi, máte někdo zkušenosti ?
Děkuji 🙂
Holky neprodáváte někdo Fertipronu?
Ahoj holky, já mám jedno celé balení inofolicu kdyby někdo chtěl 🙂
@emysicka Ahojky 20 sáčku? a za kolik prosím tě?
@errrrricka ano 20 sáčku a expirace do 4/2019 ... tak za 150 ?
@emysicka zatím díky,mám na 3 měsíce Nosifol teď koupený, ten obsahuje myo-inositol a d-chiro-inositol, tak se mi to zdá lepší, ale děkuji.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nikdo?? 😔